Söndagslunk.

2

Hej söndagsfolket! Nu är jag här igen. Söndagar måste vara världens bästa dag. Direkt man vaknar känner man söndagslugnet i luften. Man får lunka på i skön takt. Vara ute. Äta mycket. Dricka kaffe. Bli hög på socker.

bild (19)

Gula huset. Gula löv.

5

Medan mamma och pappa gjorde söndagsmiddag åkte jag, mommo och syrran på loppis. Köpte två par jeans för 2€ styck.

88

Orkar sällan prova, men båda råkade passa perfekt. Saknar dessutom svarta jeans. Och det är samma sak varje höst. Man blir nyförälskad i jeans. Jeans, boots och stora ylletröjor.

4

Milken fick två jättefina t-shirts. En med prickar, en med möss. Fick inte ens tvätta den förrän hon ville ha den på. ”NEJ NUUUUU DIREKT, MAMMMMAAAAAAAAAA!!”. Båda 2€ styck.

3

Och gitarren köpte jag faktiskt åt mig själv. Men det kan jag ju drömma om.

bild (20)

I sjuhundra år har jag suktat efter ett tyg i mommos verandra i skären. Hon har köpt det någonstans utomlands för länge sedan (Mexico? Malaysia?). Det är ganska tjockt och hårt. Lite som en matta eller som ett sängöverkast. Har bara bekänt min tygkärlek till mamma (för om jag säger att jag tycker om någonting hos mommo, så ger mommo det till mig omedelbart). Men mamma hade i sin tur bekänt min tygkärlek till mommo. Och nu när mommo kom till oss i torsdags fick jag det. Såklart. Nu undrar jag mest vad jag ska göra av det. Det är ungefär lika stort som en matta. Vad säger du?

9 reaktioner till “Söndagslunk.”

  1. God morgon (he4r i Sverige) Se5g ditt inle4gg om vtetan parken och sjf6n som du kan e5ka wakeboard efter linbana. Vill bara bere4tta att hemma i Sverige, inte le5ngt fre5n sme5staden finns en av tve5 se5dana kabelparker i landet. Ne4mligen i Fagersta. Kul va'? Inte ens en timmes bilfe4rd fre5n v-e5s 🙂 Ha en fortsatt underbar resa. Man e4r lite avundsjuk…Fre5n solsuktaren hemma i kalla Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.