Brändökids?

Om vi pausar lite i frågestundsfrågorna och tar ett helt vanligt inlägg här emellan. Ja, det är nämligen så här att jag aldrig hittade någon ultimat jumppagrupp till barnen. Och någon kul fritidssyssla borde vi hitta på. Men vi har lite svårt med oregelbundna arbetstider i den här familjen. Man vet aldrig vem som är hemma om kvällarna. Dessutom tycker jag att många fritidsintressen kostar så fånigt mycket. Jag menar, Milken är TVÅ ÅR.

Därför tänkte jag kolla med er som bor här i närheten: Tänk om vi skulle samla ihop ett gäng kids här i grannskapet och så skulle vi föräldrar turas om att hitta på något roligt? Vi har ju hela Smulterö och parken här vid hamnen till förfogande. Det behöver ju inte vara så avancerat. Bara de är ute och rör på sig. På vintern kan vi ju åka pulka. Men nu på hösten finns ju fotbollsplanen, aktivitetsområdet runt Metviken och motionsspåret i skogen. En gång i veckan. Gratis. Frisk luft. Sällskap. Motion. Alla åldrar tillåtna.

Vem är med? Becka? Jenny? Anki? Nadia? Vem är sugen på att vara med i Brändö Elitgymnastik? Brändö IK? Brändö automatiska idrottssällskap? Brändö boll- och kamratklubb? Pallosaaren Palloklubben? Okej, vi slutar här. Handen upp den som vill vara med!

28 reaktioner till “Brändökids?”

  1. Vi har en treåring och fyraåring och bor i Hemstrand. Hänger gärna med, känner så lite folk i Vasa (flyttade hit för knappt ett år sen).

  2. Hej! Spontan gympaklubb låter toppen! Tänkte passa på och göra lite reklam för VGF:s familejumppa på fredag Kl. 10.30-11.30 i Silveriasalen. Alla redskap står framme och så får man jumppa så mycket man vill och orkar!

  3. Skitbra initiativ! Hoppas du får många med! Bor själv på Åland, så det blir lite långt att pendla, även med pampesiska mått :)s

  4. Ja vad roligt! Vi ska precis flytta tillbaka till vårt älskade Brändö efter två år borta. Har en nyss fyllda tvååring! =)

  5. bra initiativ! Håller just på att försöka dra i gång en ny lek och rörelse/ jumpa grupp men den kommer att bli mer ”officiell ” och startar därför först nästa år.. men huippu ide! Synd att vi e så bisiga .. :/

  6. Vi e så med!!! Jättebra förslag! jag anmälde inte heller till aktivitet, för att vi mår bäst när vi int har en viss dag i veckan. Att vi blir mååånga i alla åldrar är helt huippu!! Brändöromantikernas IK (idrottskollektiv)?

  7. Har en fyraåring och tvååring. Fyraåringen går på VGFs jumpaskoj en gång i veckan (35e/termin). Men som rätt nyinflyttade Brändöbor kommer vi gärna med och träffar barn (och vuxna) som bor här i närheten.

  8. Är nog med här. Bara för att det regnat nu i 1,5 dar, så har jag blivit så slö! Fasar för vintermörkret. Då kan det ju va helt fiffigt med en sådan klubb så man bara MÅSTE aktivera sig.

  9. Det här lät ju jättekul! Skulle vara skoj att komma ut och träffa andra ”Brändisar” 🙂 Vi bor i Vikinga med en 1 ½ -åring

  10. Det låter som en bra grej! 3 åringen med nu och pluttarna när de växer upp 🙂 Hur skulle onsdagar passa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.