Hemma hos Nadia.

snakk

Vilken makalöst bra dag detta! Jag och Nadi hade en riktigt produktiv SNAKK-förmiddag. Vi smed förfärligt roliga planer och lade upp ramverk inför kommande avsnitt. På söndag kommer jag förmodligen att dö. För då blir det mycket lust & ligga. Jag som är så pryd rodnar redan vid blotta tanken (tur att Nadia är en makalöst bjussig kvinna – opryd som fan). Det är så sällan man hör finlandssvenskar prata om sex (förutom x3m-Julie och Sex & sånt). Så nu banne mig blir det hett om öronen. Huuuu.

På tal om SNAKKfinns vi nu äntligen på iTunes. Skönt för er som inte orkar trixa med Soundcloud. Sök bara på SNAKK så hittar ni. För visst har ni Podcaster-appen? Så lätt att prenumerera på våra avsnitt via den!

14 reaktioner till “Hemma hos Nadia.”

   1. Mohaha 🙂 Jag skulle troligtvis också rodna om jag var tvungen att göra detsamma, men alltså bra grej att lägga sig själv utanför bekvämlighetszonen, då blir det direkt också mera intressant för lyssnaren. Kör hårt! Eller ska jag säga: Ligg i! Hö. Hö.

 1. Audiocloud-appen är ypperlig för att kunna lyssna på soundcloud-podcasts via en Windows Phone. Soundcloud slutade nämligen fungera på wp:s här någon tid sedan…

 2. Jag blir så nyfiken på Nadias inredning – är det TineK:s brickbord och lampa? Finns det röda TineK-lampor? Ja om Nadia ser detta, kanske hon kan svara 🙂

  1. Nadia här:
   Jo bägge är från Tine K! Nu vet jag inte om de hallonröda finns kvar. Men kolla legera.fi de har butik i Kokkola! Härliga ägare dessutom.

   1. Tack för infon, kul att få nys om en butik i Kokkola som säljer av märket :). Googlade, före du svara, på röd Tine K lampa, och fick inget napp på kuvahaku. Så rätt sällsynta måste de hallonröda vara! Men fin! Själv köpte jag just den vita XL – brickbordet finns nog bara i mina drömmar ;).

    1. Kanske de dyker upp igen. Men vita är ju riktigt fina de med! Jag drömde också länge om brickbordet. Hälsa från mej ifall du besöker Legera 🙂
     /Nadia

 3. På tal om preventivmedel så har jag aldrig använt p-piller. Kommer knappast nångång att göra det. Att trixa med hormoner känns lite skrämmande. Jag är över 30 år och nu i ett förhållande i över 5 år och vi har alltid använt kondomer. Så kondomer tycker jag funkar bäst. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.