Google you.

Häromveckan presenterade jag mig för en ny person och hon sken upp och sa ”Men hej, jasså det är du! Har läst din blogg i flera år, men aldrig riktigt förstått hur du ser ut!”. Tänkte inte på det mera just då, men i dag på Nassikkapaini dök det upp. I bomskydd fungerar som känt inget internet – där får man klara sig med sin egen tankeverksamhet. Satt länge och spekulerade över hur jag ser ut på internet. Direkt brottningen var över gick jag upp och googlade mig själv.

Kan hålla med om att bilden av mig kan te sig en aning schizofren:

Jättesvart mediastud.

Ganska blond och pryd.

En felfärgning.

”ååå lugg är SÅ din grej, Linn”

70’s böjet.

Och VAD är detta?

Glad i Amsterdam.

Selfie i Sannäs.

Nervös inför operation i Vasa.

Långhårig pannbandsmuija.

Schysst lugg!

IMG_1401

Snyggt hår där också. Kan jag faktiskt vara 15 när jag ser ut som 9?

Popkalas i mittbena.

Brillor och dåligt hår.

Den där ena gången jag lät håret rymma med mopon.

Den solbrända versionen.

Den jätteblonda versionen.

Mystiska versionen. Vad är detta alltså?

Den ojämna luggen.

Yle-passet.

2008-looken?

Vem är dom? Känner ej.

16 reaktioner till “Google you.”

  1. Beundrar dig för din förmåga att byta stil! Själv har jag nog sett mer eller mindre likadan ut åtminstone de senaste….eh….15 åren?

  2. Haha, å i min värld ser du ut som du gjorde i Min morgon då du prata om att få ett prematurbarn. Du hade en såndärn slickad fiskbensfläta längs huvu å spänd ponnare till det. Fanns ingen sån bild här…

  3. Beundrar dig för din förmåga att byta stil! Själv har jag nog sett mer eller mindre likadan ut åtminstone de senaste….eh….15 åren?

  4. Haha, å i min värld ser du ut som du gjorde i Min morgon då du prata om att få ett prematurbarn. Du hade en såndärn slickad fiskbensfläta längs huvu å spänd ponnare till det. Fanns ingen sån bild här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.