Medan jag nattade barnen fick jag två mess angående föregående inlägg.

  1.  Mamma som meddelade att jag skrivit ”kackar” istället för ”klackar” (min släkt har aldrig varit känd för särskilt avancerad humor)
  2. Nadia som skrev att sandalerna på bilden redan är på väg hem till henne från Åbo (WHAT ARE THE ODDS?!).

2 reaktioner till “Medan jag nattade barnen fick jag två mess angående föregående inlägg.”

  1. Alltså jag såg ju nog att du skrivit KACKAR (muhahhaaa) men ville inte förstöra det roliga för andra läsare genom att berätta det för dej i samma veva som jag skröt om mina sandaler (snart i en blogg nära dej).

  2. Alltså jag såg ju nog att du skrivit KACKAR (muhahhaaa) men ville inte förstöra det roliga för andra läsare genom att berätta det för dej i samma veva som jag skröt om mina sandaler (snart i en blogg nära dej).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.