Snart: Sandaler 2014.

I stilpodden för några veckor sa Nadia att jag helt enkelt måste skaffa mig ett par Hasbeens. Och sure thing, de är mycket läckra, men faktum kvarstår – klackar är så begränsande när man vill springa och vara vild. Så mina tankar drömde vidare till ett par Birkenstock (som stylist-Hannah tipsade om i samma avsnitt). Tycker de här är så makalöst fina. Eller perusmodellen. Se nu så fina!

Men så bläddrade jag i gamla Vbl på jobbet och ramlade över en artikel om Fannys webbshop här i hoodsen. Och så hittade jag de här sandalerna. Jaa-a du, tänk så oerhört roligt att man kan börja fantisera om sandalköp. SNART KAN VI GÅ UTAN STRUMPOR OCH SKOR.

Har ni andra tiopoängstips, förresten?

02

Erkänn att de skulle sitta bra på brunbrända Vikingaben!

16 reaktioner till “Snart: Sandaler 2014.”

  1. Det där är ju typiska Mallorca-skor, och båda gångerna jag varit där har jag provat massor av dem från olika affärer, men de är alltid för smala för mig 😦 Tydligen har spanjorerna smala fötter. Eller så är jag bara så där nordisk bred och stabil

  2. Birkenstocks är så snygga och så himla bekväma! Jag har de senaste två somrarna traskat runt i ett par birckare, har nog haft dem på fötterna varje sommardag! Dessvärre har jag nu traskat slut på dem, men ska absolut beställa nya! Så jag rekommenderar alltså

  3. Hehe, på tal om åldersnoja: fick ett par Birkenstocks i avskedspresent då jag åkte hem efter mitt utbytesår i Tyskland. Sommaren 1994. Då var jag 18 😉

  4. Birkenstocks är så snygga och så himla bekväma! Jag har de senaste två somrarna traskat runt i ett par birckare, har nog haft dem på fötterna varje sommardag! Dessvärre har jag nu traskat slut på dem, men ska absolut beställa nya! Så jag rekommenderar alltså

  5. Det där är ju typiska Mallorca-skor, och båda gångerna jag varit där har jag provat massor av dem från olika affärer, men de är alltid för smala för mig 😦 Tydligen har spanjorerna smala fötter. Eller så är jag bara så där nordisk bred och stabil

  6. Hehe, på tal om åldersnoja: fick ett par Birkenstocks i avskedspresent då jag åkte hem efter mitt utbytesår i Tyskland. Sommaren 1994. Då var jag 18 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.