Tekniska problem-gallupen.

Nu skulle jag behöva lite hjälp från er som läser min blogg i mobilen. Har rapporterat om problemet till teknik-Jani, men han har inte samma problem (det vill säga att Safari ofta crashar och dör när man öppnar min blogg). Kan ni som har det här problemet svara lite kort om detta? Hur många har alltså problem med detta? TUSEN TACK!

”Testattu kahdella eri iPhonella, eikä saatu sivustoa hajoamaan/kaatumaan. Tarvitsemme siis lisätietoja:

1. Mitä tarvitsee tehdä, että saa ongelman toistettua? Onko joku tietty artikkeli, sivu tai tapahtumasarja joka aiheuttaa ongelmia?
2. Mikä iOS –versio puhelimesta löytyy, tämä voi auttaa tilannetta huomattavasti.
3. Olisiko mahdollista saada screenshottia ongelmasta?
4. Selataanko sivua puhelimella wlanin vai 3g-liittymän välityksellä, jos 3g niin mikä on liittymän nopeus? Onko hän varma, ettei sivu vain lataudu hitaasti, koska tuo sivuhan lataa paljon tavaraa kerralla.

46 reaktioner till “Tekniska problem-gallupen.”

 1. Har iphone 4s, uppdaterade igår, men det tycks inte hjälpa. Nu krashade det två ggr innan det funkade. Problemet tycks vara att det är annonsen som inte laddar, när den på tredje försöket funkade var det inga problem längre.

 2. Hej!
  Jag hade mer problem för drygt en vecka sen. Nu händer det inte så ofta. Typ bara en gång denna vecka. Tycker inte jag gjort något speciellt här emellan. Jag har iPhone 4, IOS 7.1. Det konstiga är ju ändå att det händer endast med din blogg…

 3. Hände jämt och ständigt för en tid sedan, inbillade mej först att det hade att göra med reklamen som var högst upp på sidan? Har iphone IOS 7.1.1 (har nyligen uppdaterat och inte 100% säker men det KAN faktiskt vara så att det var iom uppdateringen som det slutade…?)
  Samma som för de andra, sidan hann bara börja ladda sen blev det svart o man kom tillbaka till "hemskärmen"..

 4. Händer 2 av3 ggr, men sen kan man läsa texten men om man vill till kommentarer så kan den då kräsha.. Har också nyaste uppdateringarna som finns ute.. Men tur finns det datorer!:)

 5. Hände mej varje gång tills för två dagar sedan. Slutade t.o.m. gå in på din blogg en tid för att det var så jobbigt. Har en iphone 4s. Hoppas ni får det att funka 🙂

 6. Jag trodde det var min telefon som hade något fel men det finns alltså en förklaring till fenomenet! Mig hände det senast igår och 10-tals gånger innan dess men inte idag.

 7. Samma problem även för mig, men jag har använt Chrome och inte safari. Programmet har stängts ner, har bara hänt med din blogg.

 8. Det har inte hänt mig tidigare (på din blogg, nog på andra sidor) men då jag nu läste detta inlägg så hände det. (Ironin i det! :D)
  Jag hade inte klickat upp det inlägget utan läste vanligt bloggen. Rutan blev svart och safari stängdes. Behövde inte göra mer än att öppna safari igen..
  Jag använde under stunden wifi. Programvaran i telefonen är iOs 7.1.

  Jag tror inte din blogg är problemet.. 🙂 Lycka till ändå! 🙂

 9. Jepp, har hänt x antal ggr de senaste veckorna. Trodde de va min ajfoon 4S de va fel på först, men läser ju nu att jag inte är ensam om detta problem som bara händer när jag ska läsa din blogg. Nyaste iOS, Saunalahti 3G, wifi hemma.
  Men som sagt händer bara ibland, inte alltid

 10. Det händer nästan varje gång jag försöker få upp din blogg på mobilen så blir rutan svart och kastar ut mig från nätet.

 11. Har hänt mig också. Jag har iPhone4 och har inte ännu uppdaterat till den nyaste ios versionen. Om jag snabbt hinner stänga reklamen som upptar så gått som hela skärmen allra först så kan det gå. Annars hamnar jag direkt till min första sida igen och det tar länge innan jag kommer vidare. Ofta ger jag upp och läser via datorn istället. Har hänt både vid 3G och Wlan.

  Oberoende bloggar du superbra. Keep up the good work!

 12. Mig har det hänt (störande) flera gånger på iPhonen, då jag försökt öppna din blogg. Screenen blir svart och stängs. Jag har 3G och allt surfande fungerar annors jätte snabbt och bra med min telefon. Annat tekniskt kan jag int svara på… Men dethär har aldrig hänt med nån annan sida.

 13. Jag har aldrig haft något problem när jag varit på din sida, vad jag kan minnas. Men däremot krashar nog Safari åt mig ofta på andra sidor! Tror det helt enkelt är iPhonen som är bajs.

 14. Jag har också ofta stött på samma problem, att det crashar då jag öppnar din blogg, vilket inte händer med någon annan sida. Skärmen blir bara svart och stängs, finns ingenting att ta en screenshot av. Surfar med 3g, ingen aning vilken hastighet, men iofs har jag fortfarande en gammal iOS version (7.0)

 15. Ha hänt ofta på senare tid att safari bara stänger ner när jag ska öppna blogginlägg (int bara dina!). Har iphone 5, nyaste iOS-versionen å Wi-fi nät som e snabbare än blixten 😀 tror också att de e iphone eller iOS som strular, int din blogg.

 16. Jag har det problemet! Då sidan håller på att laddas (eller är färdigladdad) blir skärmen svart och Safari stängs ner (återgår till hemskärmen). Öppnar safari igen och efter ett par sekunder händer samma sak igen om jag inte stänger eller byter flik. Inga problem med andra sidor, ej heller alltid med din sida, men ofta.

  Gäller ingen speciell sida/blogginlägg, har iOS version 7.0.4 (åååh, säg inte att jag behöver uppdatera…), använder WLAN. Screenshot blir svårt, skärmen blir som sagt mörk ett par sekunder och återgår sedan till hemskärmen. Inget felmeddelande eller dylikt.

  Småirriterande, så jag hejar på teknik-Jani! 🙂

 17. Sama kuin edellisillä. Iphone 4, ohjelmisto päivitetty juuri. Ei tapahdu joka kerta. Mutta viimeisen parin viikon aikana usein!

 18. Händer 2 ggr av 3. När sidan håller på att öppna sig svartnar den. Har aldrig hänt mig på nån annan sida.

 19. Samma som övre Anna. Händer bara om jag öppnar inlägg skilt, inte då jag läser via bloglovin. Har inte råkat ut för det med andra bloggar

 20. 1. Inget speciellt, det bara råkar bara hända ibland.
  2. Nyaste versionen
  3. Nej, det händer så fort. Fösöker öppna bloggen -> safari stänger sig och telefonen går tillbaka till meny-screenen. Försöker jag öppna på nytt efter det brukar det fungera.
  4. Både och. Och nej, det laddar inte bara långsamt, sidan har oftast just laddats färdigt just innan safari stängs.

  Men som sagt, det händer väldigt sporadiskt och jag ser inget samband (utom att det bara är med din blogg).

 21. Hej

  Händer inte hela tiden, men kanske var tredje gång? Iphone 4, har nyaste IOS, ingen skillnad på vad jag klickar på eller vilken nätverksanslutning jag har. Händer samma sak som för övriga, först blir det segt sen blir det svart och stängs ner. Måste ju vara Iphonefel och inte bloggens. För mig funkar det typ aldrig att läsa HBL, då händer det nästan alltid… Så din blogg funkar ju bra

 22. Mig har det hänt (störande) flera gånger på iPhonen, då jag försökt öppna din blogg. Screenen blir svart och stängs. Jag har 3G och allt surfande fungerar annors jätte snabbt och bra med min telefon. Annat tekniskt kan jag int svara på… Men dethär har aldrig hänt med nån annan sida.

 23. Jag har aldrig haft något problem när jag varit på din sida, vad jag kan minnas. Men däremot krashar nog Safari åt mig ofta på andra sidor! Tror det helt enkelt är iPhonen som är bajs.

 24. Jag har också ofta stött på samma problem, att det crashar då jag öppnar din blogg, vilket inte händer med någon annan sida. Skärmen blir bara svart och stängs, finns ingenting att ta en screenshot av. Surfar med 3g, ingen aning vilken hastighet, men iofs har jag fortfarande en gammal iOS version (7.0)

 25. Ha hänt ofta på senare tid att safari bara stänger ner när jag ska öppna blogginlägg (int bara dina!). Har iphone 5, nyaste iOS-versionen å Wi-fi nät som e snabbare än blixten 😀 tror också att de e iphone eller iOS som strular, int din blogg.

 26. Jag har det problemet! Då sidan håller på att laddas (eller är färdigladdad) blir skärmen svart och Safari stängs ner (återgår till hemskärmen). Öppnar safari igen och efter ett par sekunder händer samma sak igen om jag inte stänger eller byter flik. Inga problem med andra sidor, ej heller alltid med din sida, men ofta.

  Gäller ingen speciell sida/blogginlägg, har iOS version 7.0.4 (åååh, säg inte att jag behöver uppdatera…), använder WLAN. Screenshot blir svårt, skärmen blir som sagt mörk ett par sekunder och återgår sedan till hemskärmen. Inget felmeddelande eller dylikt.

  Småirriterande, så jag hejar på teknik-Jani! 🙂

 27. Samma problem även för mig, men jag har använt Chrome och inte safari. Programmet har stängts ner, har bara hänt med din blogg.

 28. Det har inte hänt mig tidigare (på din blogg, nog på andra sidor) men då jag nu läste detta inlägg så hände det. (Ironin i det! :D)
  Jag hade inte klickat upp det inlägget utan läste vanligt bloggen. Rutan blev svart och safari stängdes. Behövde inte göra mer än att öppna safari igen..
  Jag använde under stunden wifi. Programvaran i telefonen är iOs 7.1.

  Jag tror inte din blogg är problemet.. 🙂 Lycka till ändå! 🙂

 29. Sama kuin edellisillä. Iphone 4, ohjelmisto päivitetty juuri. Ei tapahdu joka kerta. Mutta viimeisen parin viikon aikana usein!

 30. Händer 2 ggr av 3. När sidan håller på att öppna sig svartnar den. Har aldrig hänt mig på nån annan sida.

 31. 1. Inget speciellt, det bara råkar bara hända ibland.
  2. Nyaste versionen
  3. Nej, det händer så fort. Fösöker öppna bloggen -> safari stänger sig och telefonen går tillbaka till meny-screenen. Försöker jag öppna på nytt efter det brukar det fungera.
  4. Både och. Och nej, det laddar inte bara långsamt, sidan har oftast just laddats färdigt just innan safari stängs.

  Men som sagt, det händer väldigt sporadiskt och jag ser inget samband (utom att det bara är med din blogg).

 32. Samma som övre Anna. Händer bara om jag öppnar inlägg skilt, inte då jag läser via bloglovin. Har inte råkat ut för det med andra bloggar

 33. Hej

  Händer inte hela tiden, men kanske var tredje gång? Iphone 4, har nyaste IOS, ingen skillnad på vad jag klickar på eller vilken nätverksanslutning jag har. Händer samma sak som för övriga, först blir det segt sen blir det svart och stängs ner. Måste ju vara Iphonefel och inte bloggens. För mig funkar det typ aldrig att läsa HBL, då händer det nästan alltid… Så din blogg funkar ju bra

 34. Jepp, har hänt x antal ggr de senaste veckorna. Trodde de va min ajfoon 4S de va fel på först, men läser ju nu att jag inte är ensam om detta problem som bara händer när jag ska läsa din blogg. Nyaste iOS, Saunalahti 3G, wifi hemma.
  Men som sagt händer bara ibland, inte alltid

 35. Har hänt mig också. Jag har iPhone4 och har inte ännu uppdaterat till den nyaste ios versionen. Om jag snabbt hinner stänga reklamen som upptar så gått som hela skärmen allra först så kan det gå. Annars hamnar jag direkt till min första sida igen och det tar länge innan jag kommer vidare. Ofta ger jag upp och läser via datorn istället. Har hänt både vid 3G och Wlan.

  Oberoende bloggar du superbra. Keep up the good work!

 36. Det händer nästan varje gång jag försöker få upp din blogg på mobilen så blir rutan svart och kastar ut mig från nätet.

 37. Hände mej varje gång tills för två dagar sedan. Slutade t.o.m. gå in på din blogg en tid för att det var så jobbigt. Har en iphone 4s. Hoppas ni får det att funka 🙂

 38. Jag trodde det var min telefon som hade något fel men det finns alltså en förklaring till fenomenet! Mig hände det senast igår och 10-tals gånger innan dess men inte idag.

 39. Händer 2 av3 ggr, men sen kan man läsa texten men om man vill till kommentarer så kan den då kräsha.. Har också nyaste uppdateringarna som finns ute.. Men tur finns det datorer!:)

 40. Har iphone 4s, uppdaterade igår, men det tycks inte hjälpa. Nu krashade det två ggr innan det funkade. Problemet tycks vara att det är annonsen som inte laddar, när den på tredje försöket funkade var det inga problem längre.

 41. Hände jämt och ständigt för en tid sedan, inbillade mej först att det hade att göra med reklamen som var högst upp på sidan? Har iphone IOS 7.1.1 (har nyligen uppdaterat och inte 100% säker men det KAN faktiskt vara så att det var iom uppdateringen som det slutade…?)
  Samma som för de andra, sidan hann bara börja ladda sen blev det svart o man kom tillbaka till "hemskärmen"..

 42. Hej!
  Jag hade mer problem för drygt en vecka sen. Nu händer det inte så ofta. Typ bara en gång denna vecka. Tycker inte jag gjort något speciellt här emellan. Jag har iPhone 4, IOS 7.1. Det konstiga är ju ändå att det händer endast med din blogg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.