Jag med!

image

Skrev så galet mycket under dagen (den här, den här och den här) så min formuleringshjärna är vad den är. Men hej i alla fall. Är så otroligt glad i dag, för jag sooooov inatt. Med isblock inlindade i kylskåpskalla handdukar. Hade ett kylblock in i dynan också. Fatta hur skönt! Det är en helt annan sak att leva med sömn än utan. Herregud, jag till och med städade efter jobbet!

Barnen är åter på flykt och jag är ensam hemma. Gör meningslösa saker som att tänka på håret. Har för första gången i mitt liv undrat om jag borde kapa mitt hår. Lidström och Blankens (klicka på bilderna) har så vansinnigt braiga frippor. Men fruktar att det är min definitiva spik i min tantkista. Kort hår är ju verkligen nåt man förknippar med medelåldern. Har en kompis som kapade håret och hennes son blev besviken ”nooo, mammor ska ju ha långt hår!”. Det tyckte jag var fascinerande. Typ alla kompisars mammor hade ju alltid kort hår när jag var barn. Långt hår = barn. Kort hår = vuxen. Men skulle i nuläget döda för en kort frilla som man så där nonchalant kunde dra handen igenom. Ah.

En annan sak som, på tal om vuxna och barn (och faktiskt på tal om Blankens också!): I senaste Blankens & Swanberg-podden sa Johanna något i stil med att man alltid borde svara ”Jag med!” när ens dumdristiga tonåringar föreslår något korkat. Tonåringen: ”Jag vill pierca naveln!’ Föräldern: ”Jag med!”. Tonåringen: ”Jag vill gå på disco i alldeles för kort kjol!” Föräldern: ”Jag med!”. I hopp om att det ska bli omvänd psykologi och att tonåringen ska tappa suget. Det kan förstås ha att göra med att klockan var 3.20 på natten och jag hade inte sovit på tusen år, men just där och då kändes det som om det smartaste jag hört talas om sedan babymonitor på iphone.

Jaja, he va he!

20 reaktioner till “Jag med!”

 1. Jag har haft kort hår de senaste åren. då jag klippte mitt axellånga hår kort, fick jag mycket kommentarer om hur ung och fräsch jag såg ut 🙂
  Jag tror personligen att både kort, långt, pannlugg, whatnot, passar alla, bara man har en bra frissa som på riktigt kan klippa och också kan och vill lära dig hur du ska stajla ditt hår. Lycka till!
  ps. hon på bilden har säkert ganska självböjligt hår, så heeelt sånt där hår skulle du nog inte få, tror jag, eftersom ditt är superrakt, eller har jag fel?

 2. Då man åkt hemm med buss från Barnfest i Forum den 20.11.2013 och blev till och med följd till bussen av en snygg dam, kan man skriva till henne följande SMS efter lyckad hemmkommst: "Jag blev under bussen 10 gånger, bröt benet 5 gånger,blev gipsad 6 gånger, blev frisk 7 gånger osv och vad svarar damen då? Jo, jag med och denne historia, är sann!

 3. Jag älskar också de där frisyrerna – du har allt som krävs för att bära dem på ett coolt sätt (ingen tantvarning, alltså). Du är lång, smal och skulle se oerhört androgyn ut. Go, go, go!

 4. KLIPP!!! om int nå anna så väx det ju ut. Klippte mitt långa hår kort kort för 3 år sedan – Ångrar inte alls o dessutom e det super nu sommartid!

 5. klippte av mig håret som 14-åring och hade kort hår tills för något år sedan när jag började låta det växa ut lite (ja, förutom på sidorna då). nu under sommarmånaderna känner jag nästan dagligen att jag vill kapa håret i nacken igen, för noooooooog är det skönt med kort hår!

 6. Jag har haft kort hår de senaste åren. då jag klippte mitt axellånga hår kort, fick jag mycket kommentarer om hur ung och fräsch jag såg ut 🙂
  Jag tror personligen att både kort, långt, pannlugg, whatnot, passar alla, bara man har en bra frissa som på riktigt kan klippa och också kan och vill lära dig hur du ska stajla ditt hår. Lycka till!
  ps. hon på bilden har säkert ganska självböjligt hår, så heeelt sånt där hår skulle du nog inte få, tror jag, eftersom ditt är superrakt, eller har jag fel?

 7. Då man åkt hemm med buss från Barnfest i Forum den 20.11.2013 och blev till och med följd till bussen av en snygg dam, kan man skriva till henne följande SMS efter lyckad hemmkommst: "Jag blev under bussen 10 gånger, bröt benet 5 gånger,blev gipsad 6 gånger, blev frisk 7 gånger osv och vad svarar damen då? Jo, jag med och denne historia, är sann!

 8. Jag älskar också de där frisyrerna – du har allt som krävs för att bära dem på ett coolt sätt (ingen tantvarning, alltså). Du är lång, smal och skulle se oerhört androgyn ut. Go, go, go!

 9. KLIPP!!! om int nå anna så väx det ju ut. Klippte mitt långa hår kort kort för 3 år sedan – Ångrar inte alls o dessutom e det super nu sommartid!

 10. klippte av mig håret som 14-åring och hade kort hår tills för något år sedan när jag började låta det växa ut lite (ja, förutom på sidorna då). nu under sommarmånaderna känner jag nästan dagligen att jag vill kapa håret i nacken igen, för noooooooog är det skönt med kort hår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.