Frukost med halva svenskfinland.

imageimageimage

Här sitter jag och läser in halva svenskfinland till frukost. Ååååå som man älskar att gotta sig i sånt. Även om det gissningsvis är det allra, allra värsta författare vet (nå, i och för sig: allt jag känner till om författare baserar jag på Sara, Peppe och Malin). Och jag bara på känn att jag skulle DÖ av irritation om jag själv skrev en bok med massor av irriterande karaktärer och alla läste in MIG (menar inte att Peppes karaktärer är irriterande, utan att mina förmodligen skulle vara det, haha). Vill också flytta till Helsingfors omedelbart!

Nåja, ska nu fortsätta min njutläsning. Bara små, små delar i taget så den inte tar slut. För var det inte Malena Björndahl, Sylvia Bjon, Anne Hietanen och Niklas Meltio som skymtade diskret just?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.