Era avslutad.

Dagens sanning: Det finns inget jobbigare än ett hår som växt ur sin frisyr. Alltså: mitt.

image

Det är så hemskt, så hemskt, så hemskt det här håret. Jag har velat i flera veckor hur jag ska göra. Ska jag klippa eller (som Hannah & Anne skulle säga) låta det fara bara? Hur som haver måste det trimmas till, om jag ska kunna gå rakryggat ur den här utdrivningsprocessen. Jag kan inte låta det fortsätta så här.

Härmed förklarar jag den korthåriga eran över. Den var lärorik och adrenalinfylld, men nu orkar jag faktiskt inte boka frissatid varannan vecka. Dessutom är jag redan uttråkad. Och trött på att vara medelålders (hade kappa i dag och var tvungen att blunda i hissen, det var bara too much). Tur så har jag ett hår som växer i turbotakt och att page är så saakelis snyggt.

Längtar redan nu till min nästa frilla.

8 reaktioner till “Era avslutad.”

  1. Jag tycker att de korta håret är skitsnyggt på dig men de hjälper ju inte om du inte orkar med det mera…att växa ut håret is a bitch! 😉

  2. Nej menar du, jag gick omkring oklippt i nästan ett halvår eftersom jag inte kunde besluta mig för kort eller lång frisyr. Det kan kännas ganska ändlöst när håret skall växa ut, kämpa kämpa!

  3. Nej menar du, jag gick omkring oklippt i nästan ett halvår eftersom jag inte kunde besluta mig för kort eller lång frisyr. Det kan kännas ganska ändlöst när håret skall växa ut, kämpa kämpa!

  4. Jag tycker att de korta håret är skitsnyggt på dig men de hjälper ju inte om du inte orkar med det mera…att växa ut håret is a bitch! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.