Julfest, bra typer och lite cykelfilosofi.

Har varit en mycket trött kvinna i dag. Tog en tre timmar lång tupplur mitt på dagen. Tyckte jag förtjänade det. Veckan har varit kova och avslutades med att redaktionens omysigaste mötesrum förvandlades till festlokal. Vi hade ingen officiell julfest i år (vi fick gå på teater istället), men Kojonen tog saken i egna händer och ställde till med christmas knytkalas. Var mycket, mycket trött men after work med så här bra typer kan man aldrig skippa.

image

I det här rummet sitter jag vanligtvis flera timmar i veckan och mötar, mötar och mötar. Här dukades det nu upp till fest. Nästan alla mina favorittyper på HSS media var på plats. Herregud, vi hade till och med en discokula!

image

Det här är Jona Nyström från sporten, fotograf Arash Matin och journalist Christine Smedberg. Alla så saakelis bra typer. Det är verkligen någonting som jag uppskattar med den här arbetsplatsen, att här finns så himla roliga, intelligenta och schyssta människor. Ni vet att man brukar ramla över klyschor på Pinterest, ta nu ”If you are the smartest person in the room, you are in the wrong room” som exempel. I det avseendet kan jag alltid vara här. Har så mycket att lära mig, av så många.

image

Här har vi Kojonen, Sandqvist, Suomalainen, VD-Wahlbäck, Rosenback, Nygård, Hiekkanen, Mäkisalo, Nyström och Matin. Och mat för ungefär 100 pers.

Lite väl sent vinglade jag hemåt med cykeln. Vinglade mest på grund av snöslasket (får nå fel av det här cykelföret). Men lite påverkad av rödvinet och överdrivet jobbpeppad måste jag ha varit. För jag tyckte jag det var uuuursmart när jag för mig själv liknade det slaskiga cykelföret i Brändöbacken med karriärstigen överlag. ”Om man tvekar så faller man” (AHAHAHAHA). För att komma hela vägen upp, måste man gasa för fullt. Och som jag gillar att fräsa med HSS Media (med cykeln i motvind klockan 2.30 not so much).

Vaknade halv 10 av att resten av familjen åkte iväg till Vörå. Jag somnade om och kände hur mycket jag behövde sova av mig hela veckans jobbtröttma. Som vi har slitit håret av oss de senaste dagarna. Nu är det helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.