Små turister.

Det bästa med semester är väl kanske att man får ligga stilla jättelänge, steka sig tills man inte fryser och äta fantastiskt god mat (som man dessutom slipper göra själv). Men det gulligaste med semester är däremot att se små turister som händelsevis råkar vara ens egna barn.

Milea somnar mest i bilen och simmar så mycket hon hinner, men det är så kul att se att Masse intresserar sig för allt runt omkring. Landskap, hus och lokalbefolkning. Ögonen är som tefat när vi går omkring och han har cirka tusen frågor som snurrar i huvudet.

Det här är första gången han är i Asien (fick och fick, ehum). Men lovar dyrt och heligt att det inte blir sista. Vi fick inga passliga biljetter till Malaysia i år. Men förhoppningsvis i nästa år! Eller så kommer vi hit igen, för Thailand är så galet bra.

Nu har jag dessutom vaknat ur min två dagars dvala, så nu ska jag börja fota. Här bor vi!

imageimageimageimageimageimageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.