Förhoppningar.

 

Att folk avskyr att se på andras semesterbilder är en myt. Ändå sedan bloggarna kom har det varit helt okej. Det vara bara en plåga förr i tiden när ”kolla på semesterbilder” betydde att bläddra igenom fyra högar med suddiga pappersfoton (tagna med blixt) från Gran Canaria.

I dag har vi haft vår sista latdag. Nu är vi trötta på att bara ligga och tupplura. I morgon blir det fisketur ut till havs eller en elefanttrip upp i bergen. Gissade att det skulle dröja ett par, tre dagar av slapperi innan man på riktigt känner sig sugen på att börja röra på sig. Barnen har simmat på stranden och i poolen kanske 5 timmar i sträck. Min förhoppning om att båda ska vara simkunniga när vi åker härifrån är inte helt omöjlig. De vill liksom ALDRIG komma upp. Lovar att de skulle simma dygnet runt om de själva fick bestämma.

Nu är klockan 16. Det betyder bara en sak – tupplur!

image image image imageimage image image image

10 reaktioner till “Förhoppningar.”

  1. Man får kanske inte kommentera sånthär när nån är på semester och vill göra nåt roligt, men gör det ändå för då växer medvetenheten om det.

    Jag har en gång åkt på elefant i Thailand, men då visste jag inte bättre. Visste inte hur elefanter behandlas för att bli vad de är. Det är grymt, så i dagens läge sku jag aldrig stöda turism&elefant näringen om det inte på riktigt var nåt ställe som behandlar elefanter bra. Och det finns det väl inte så mycket av. Har också gjort felet och gått på ap-show och det var också så otroligt grymt, ångrar så att jag stött den verksamheten med och sku helst bara glömma att jag gjort det. Bara några tankar…

  2. Jag rekommenderar er att besöka Similan-öarna som dagsutflykt med motorbåt. Vackrare ställe får man leta efter! Släta klippor, härliga snorkelvatten och kritvita stränder :).

  3. Ja och så vill jag ännu rekommenera att ni tar en taxi och ber chauffören köra er till en strand som heter Oawthong beach! Det är en nästan öde strandremsa i Khao Lak, med kritvit pudersand och vy som ur en resekatalog 🙂

  4. Man får kanske inte kommentera sånthär när nån är på semester och vill göra nåt roligt, men gör det ändå för då växer medvetenheten om det.

    Jag har en gång åkt på elefant i Thailand, men då visste jag inte bättre. Visste inte hur elefanter behandlas för att bli vad de är. Det är grymt, så i dagens läge sku jag aldrig stöda turism&elefant näringen om det inte på riktigt var nåt ställe som behandlar elefanter bra. Och det finns det väl inte så mycket av. Har också gjort felet och gått på ap-show och det var också så otroligt grymt, ångrar så att jag stött den verksamheten med och sku helst bara glömma att jag gjort det. Bara några tankar…

  5. Jag rekommenderar er att besöka Similan-öarna som dagsutflykt med motorbåt. Vackrare ställe får man leta efter! Släta klippor, härliga snorkelvatten och kritvita stränder :).

  6. Ja och så vill jag ännu rekommenera att ni tar en taxi och ber chauffören köra er till en strand som heter Oawthong beach! Det är en nästan öde strandremsa i Khao Lak, med kritvit pudersand och vy som ur en resekatalog 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.