Om att älska frukost och vara en ganska enkel människa.

Varje kväll när jag går till sängs pirrar det i kroppen när jag tänker på frukosten som kommer följande morgon. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Och frukosten är sannerligen dagens överlägset bästa mål. Även om jag är ungefär lika entusiastisk varje gång (ehe). Hotellet vi bor på har helt fantastiskt frulle (bara en gång i Karibien har jag påträffat något som överträffar detta).

Ofta tänker jag på hur enkel människa jag är. Bara jag får mat tycker jag ALLT är OSLAGBART. Mat är verkligen den bästa jag vet. Gråter lite inombords när jag tänker på Finland och mina torra reissumiesmackor med lika torr ost som äts i megaspeed medan jag klär på mig. Bye bye pineapple. Bye dragon fruit.

Utsikten är det ju heller inget fel på.

image image image image

4 reaktioner till “Om att älska frukost och vara en ganska enkel människa.”

  1. reissumiesmackor är rätt hälsosamma om man tål råg, så är
    man mätt länge tycker jag. Men visst är de gott med lite luftbröd ibland.
    Ha de skönt i värmen.

  2. reissumiesmackor är rätt hälsosamma om man tål råg, så är
    man mätt länge tycker jag. Men visst är de gott med lite luftbröd ibland.
    Ha de skönt i värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.