Närmar sig.

Trots att den här semestern ter sig oändlig börjar jag ändå slowly längta hem till Brändö, till vänner, till min säng, till officen och till mitt jobb. Kanske främst för att Sevendays äntligen börjar vara klart.

Nu på lördag, på alla hjärtans dag, lanseras vår nya sajt (iiiiiik!). Blir darrhänt av bara tanken, att det vi har lekt, skojat och svettats med hela vintern faktiskt ska bli någonting riktigt. Som – herredumilde – andra också kan ta del av. Anna-Lena och Anna har jobbat som dårar medan jag har varit borta (just kiva kaveri som åkte på semester när det äntligen började brinna i knutarna). Ser så fram emot att komma hem och DRA PÅ ARBETSHANDSKARNA.

Helt underlig känsla att längta till jobbet, förresten. Det var nåt nytt. Fast längtar är väl lite i överkant? Tänker kanske främst att det ska bli så himla fräscht att gå till jobbet utan huvudvärk och flera månader av för lite sömn i bagaget. Känner redan nu att jag kommer småspringa upp för trapporna och bara gotta mig i idéer, nya visioner och nya krafter.

Jag vet inte om jag kom ihåg att säga det sist, men jag flyttar min blogg till Sevendays, den nya adressen blir sevendays.fi/linnjung – visst kommer ni i håg att bookmarka? Måste fixa med Bloglovin också, hojtar när det är klart. Men de flesta av er hänger kanske ändå på min fb-sida, så ni lär ju ändå hänga med i svängarna!

Tills dess ska jag göra som dessa två, relaxa:

 

image100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.