Leka och inte.

 

När man frågar barnen vilken som är deras favoritresa genom tiderna svarar de båda, utan att tveka, ”TENERIFFA!”. Och på varför-frågan är svaret ”lekparken utanför hotellrummet!”. Den gången hade vi turen att få bo rakt framför en bautaklätterställning.

 

Mer än så krävs tydligen inte.

 

På Khao Lak finns faktiskt noll saker uttryckligen ämnade för barn. Det kan vara både bra och dåligt. Dåligt för att man ibland tänker att de åtminstone kunde få gunga en stund. Kanske rutscha? I synnerhet de gånger man tänker att de snart kommer att ha ihjäl varandra. Men å andra sidan – så himla ljuvligt att slippa stå i lekparken! Säg den förälder som genuint tycker om det. Känner ingen. Vi har i alla fall försökt bjuda till med elefanter och en heldagstrip med fiske ute på havet.

 

Barnen har lekt exceptionellt lite den här resan. Fattar inte vad det beror på. Kanske för att de vet att det finns fyra vuxna som hela tiden kan stå för underhållningen. Det ser jag mest fram emot när vi kommer hem. De där långa, intensiva lekarna som går högljudd falsett.

 

Nå, istället för lekt har de i alla fall lärt sig en massa annat nyttigt. Matheo kan numera simma och Milken har lärt sig poker. Och inte nog med det – både mommo och moffa har kommit till bana 14 i Candy crash!

 

image34image35image37image38image40image39

2 reaktioner till “Leka och inte.”

  1. Ja, tänk att det inte finns bra lekparker. Vi bodde i Hua Hin ett halvt år och förundrades över att det inte fanns lekparker, barnen skulle gärna ha lekt i lekparker. Thailand är ett härligt land.. utan lekparker..

  2. Ja, tänk att det inte finns bra lekparker. Vi bodde i Hua Hin ett halvt år och förundrades över att det inte fanns lekparker, barnen skulle gärna ha lekt i lekparker. Thailand är ett härligt land.. utan lekparker..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.