Landa hårt (men ändå mjukt).

image43

 

PANG. Så kastades man in i den hårda verkligheten. CRASH BOOM BANG. Vardag och jobb och städning och tvätt och natisagor och ett köksbord som mera påminner om ett köksgolv i renlighet. Nu är jag här och det känns faktiskt riktigt bra. Inte fullt så mysigt som jag föreställde mig, men helt okej. Vet faktiskt inte hur jag resonerade när jag fick för mig att det skulle vara roligt att vårstäda barnens rum.

 

Vaknade fem i morse. Var så himla ivrig på att cykla till jobbet. Satt tre timmar och bara väääääh-ääääntade. Kul att vara tillbaka på officen. Har saknat teamet. Lite bångstyrigt kändes huvudet efter dagens slut när jag cyklade hemåt. Tror jag ligger lite i semesterkoma ännu. Och bra är väl det, att ha något hakuna matata-igt över sitt liv. Försöker behålla den känslan nu. Att gå all in räcker gott och väl. Inte 150% som det förr eller senare brukar bli för mig.

 

Städade barnens rum (liksom efter jobbet, wow!) och påbörjade en lång bok tillsammans med dem ikväll (författaren börjar på K och slutar på Lingenberg). Jag önskar att det skulle finnas kraft för det dylika åtaganden lite oftare. Så här utvilad vill jag alltid vara.

 

8 reaktioner till “Landa hårt (men ändå mjukt).”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.