Lampa till vardagsrummet.

 

Har länge jagat en ny lampa till vardagsrummet, eftersom den gamla beklagligt fick sig en omgång med en innebandyklubba (har länge försökt påpeka åt övriga familjen att man kanske kan spela innebandy någon annanstans än just här, men ni vet hur bra de lyssnar). I dag gick jag en promenad runt Vikinga när jag plötsligt såg en trevlig lampa i Sädes skyltfönster. 

 

image115image116

 

Den uppmärksamme noterar att det är en ganska exakt likadan som vi har i sovrummet. Samma affär, samma märke. Det här är tredje lampan från House Doctor jag äger. Så får väl lov att konstatera att de gör lampor i min smak. Vi har aldrig haft en lampa i vardagsrummet förut, så hoppas innerligt att elektiker-pappa kan fixa det nästa helg han kommer. Sticker ut en massa underliga sladdar där i taket.

(Pappa, hör du mig? Onnistuuko?)

2 reaktioner till “Lampa till vardagsrummet.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.