Definition av besvikelse.

 

Många saker i mitt liv brukar gå som i det stora finlandssvenska livsstilsprogrammet, men gårkvällen var sannerligen ingen sådan. Hade så sett fram emot ett riktigt dundermys med Emmi och Anders som för en gångs skull var i stan. Hade piffat med tulpaner och tända ljus. Lagt vinet på kylning. Bäddat sängen. Plockat fram snacks. Lånat Samis snyggaste randiga t-shirt. Läppstiftat mig och för en gångs skull eliminerat skoinvasionen i hallen. Allt var för en gångs skull riktigt, riktigt upplagt för god stämning. Iskall skumpa i kylen och kvällssol över Brändö.

 

15 minuter före ankomst kaskadspyr Milea över hela köksgolvet. Spyti flyger över köksskåpen och studsar ända upp på tapeten. Det mesta landar på mattan och lasangen rinner längs stolsbenen. Ja, i den stunden hänger axlarna kanske lite mer än vanligt. 

 

4 reaktioner till “Definition av besvikelse.”

  1. Noou! Nästan som att åka till flygfältet för att upptäcka att passet blev hemma, alternativ datumet har gått ut. Okej, nu va jag kanske lite dramatisk.
    Men hoppas hon tillfrisknar snabbt, och att ni andra klarar er undan!

  2. Noou! Nästan som att åka till flygfältet för att upptäcka att passet blev hemma, alternativ datumet har gått ut. Okej, nu va jag kanske lite dramatisk.
    Men hoppas hon tillfrisknar snabbt, och att ni andra klarar er undan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.