Dinner for two.

Någonstans i svenskfinland sitter nu en lycklig vinnare, omedveten om att hon ska få bjuda sin man på överraskningsmiddag i helgen. På lördag är det Folkhälsans skördefest på Norrvalla och personen som skrev den här kommentaren ska få gå (ni andra får köpa biljetter, kolla länken för anvisningar!). Grattis, du har fått mejl!

Jag skulle överraska min älskade make som senaste året har tagit hand om allt medan jag har gråtit på soffan, typ. Psykisk ohälsa har jag haft länge, men i år värst hittills. Min man gör allt han kan för att dela på bördan och få mig att skratta mellan tårarna. Han är SÅ värd att firas och överraskas och älskas. O Linn, va många leenden jag har fått härifrån under året. Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.