Sevendays ger ut tidning!

Jag har ju aldrig varit den som har gjort saker i ”rätt ordning” – just av den orsaken att jag lite i smyg anser att regler är till för att brytas (obs, begår inga brott, talar nu bildligt). Allt i mediebranschen går ju mot en digitalisering. Bolag som tidigare lagt allt krut på papperstidningar satsar allt mer på webben – men DÄR har vi nu under hösten gått mot strömmen (min inre rebell myser). 

För vet ni vad vi har på gång? EN SEVENDAYS-TIDNING! Det kanske låter lite omvänt, men faktum är att vi ända sedan starten har stött på frågan ”när kommer pappersversionen?”. Nu kommer den! Anna-Lena och jag har i smyg drömt om att få göra pappersprodukter och nu när chansen kom tog vi den  g e n a s t. 

Det här är än så länge ingen återkommande grej, utan vi kör på och hoppas att det visar sig vara en succéprodukt. Jag ansvarar till stor del för innehållet, så jag måste ju tro att det blir bra. Tidningen kommer som en bilaga till VBL och ÖT, så alla prenumeranter får den hemlevererad i postlådan. Tänk he! Den 24 september får ni ställa klockan på morgonnatt och ruuuusa till er postlåda. 

Temat för tidningen följer Sevendays ledord människor, trender och fenomen. Med fokus på en nystart inför hösten. Välbefinnande, träning, anti-stess, raw food, stickning, mode, snacks, fredagsmys och allmänt bra typer. Våra bloggare kommer synas och andra bra typer från Österbotten. Jag skulle säga att det är en tidning ni inte kan vara utan. 

Förra veckan gav vi ut en Bygga & bo-special. Sevendays-tidningen kommer att vara i samma format:

 

SEVENDAYS

 

Och ni som har företag – missa för Guds skull inte chansen att synas i premiärnumret! Ta kontakt med vår medieförsäljare Michaela Finne (michaela.finne@hssmedia.fi – 050-3694507) så kan hon berätta om möjligheterna att synas! Den här tidningen kommer att läsas av MÅNGA. Det vågar jag redan nu lova.

 

14 reaktioner till “Sevendays ger ut tidning!”

  1. SJUUKT för en vecka sen drömde jag att det kom ut en Sevendaystidning innehållande endast blogglistor och collagee av Annas bröllopsfoton haha! Ser så fram emot att få ta del av en på riktigt 🙂 blir det en återkommande bilaga ska ni holla at me vid behov av hjälp !

  2. Låter helt super! Jag får väl yra runt här i Pargas lite och se var jag hittar tidningen. Säkert har R-kiosken den.

  3. Helt underbart superduper härligt!! Som jag har väntat. Min stora önskan är att ni tar med er lite MENTAL HÄLSA när det kommer till välmående och hälsa. Vi måste bli bättre på att uppmärksamma mentala styrkor och svagheter här i Österbotten så att vi får in lite mera mental träning i vår vardag!!! 🙂

  4. SJUUKT för en vecka sen drömde jag att det kom ut en Sevendaystidning innehållande endast blogglistor och collagee av Annas bröllopsfoton haha! Ser så fram emot att få ta del av en på riktigt 🙂 blir det en återkommande bilaga ska ni holla at me vid behov av hjälp !

  5. Låter helt super! Jag får väl yra runt här i Pargas lite och se var jag hittar tidningen. Säkert har R-kiosken den.

  6. Helt underbart superduper härligt!! Som jag har väntat. Min stora önskan är att ni tar med er lite MENTAL HÄLSA när det kommer till välmående och hälsa. Vi måste bli bättre på att uppmärksamma mentala styrkor och svagheter här i Österbotten så att vi får in lite mera mental träning i vår vardag!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.