Tipsa alla ni känner att vi söker en ny ekonomichef.

Vi har ett nytt toppjobb till salu här på HSS Media. Vi söker en ny ekonomichef. Tipsa era mammor, släktingar och kompisar. Här kan du läsa mer. Eller slå en signal till VD Svante Wahlbeck på 050-462 2515. 

 

”Som ekonomichef på HSS Media deltar du både i strategiskt och operativt arbete, givetvis sitter du med i ledningsgruppen och du utvärderar nya affärsmöjligheter tillsammans med VD. Du har en nyckelroll i att utveckla koncernens personalpolicy, du säkerställer fortsatt lönsamhet och du ansvarar för kontakten till vår externa partner inom ekonomiadministrationen.

Vi söker en person som tål utmaningar och får saker att hända, du gillar och t.o.m. driver förändring och utveckling. Du vill vara med och bygga Finlands mest lönsamma mediebolag, att vara sämst i klassen passar inte dig. Du klarar av att stöda vår tillväxt på nya marknader och du förstår dig på digitala affärsmodeller och du vill vara med och växa även utanför Österbotten.”

 

 

11111111

 

Jag och Anna-Lena har flyttat till ett nytt kontor. Här sitter jag och ”säkerställer fortsatt lönsamhet”. Nå, egentligen berättar jag vitser för min favoritgubbe Benkku.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.