Carola Ekman.

SetWidth800 carola1

 

Har haft lite fullt upp i kväll, men vill ändå springa in lite snabbt här och kasta lite bloggkonfetti över min bloggkollega Carola Ekman. Tycker det är så rysligt roligt att hon har gjort en riktig raketkarriär under det senaste halvåret här på Sevendays. 

Kan på många sätt identifiera mig med Carola. Ni vet, ung frispråkig morsa med blogg och mycket åsikter. Känner att jag var ungefär som Carola för några år sedan. Sedan klippte jag mig, fick jag ett jobb och blev tråkig bla bla. Är så lycklig att det ändå finns någon som håller den där specifika flaggan i topp. Carola och jag har så gott som lika mycket läsare just nu. Och det har hon verkligen jobbat svinbra för de senaste månaderna. Mängden blogginlägg den kvinnan spottar ur sig dagligen är svårslagen.

Det är dags att inse att vi har en ny bloggdrottning i Svenskfinland! Och ingen är lyckligare än jag. Bästa, provokativa, bjussiga Carola. Rock on.

 

 

2 reaktioner till “Carola Ekman.”

  1. Tack Linn. Minns dendär gången då du skrev till mig att .. Samis mamma, eller vem det nu var, nån gammal moster kanske, haha! Nåja, att hon hade sagt åt dig att hon har kommit på varför hon gillar min blogg, att det är ju pga att jag är så lik dig. Det tyckte jag var superkul att du berättade åt mig, och nu tycker jag att det är superkul att du skrev det här inlägget. Tack, detta lever jag minst lika länge på som när du berättade om tanten som gilla min blogg 🙂

  2. Tack Linn. Minns dendär gången då du skrev till mig att .. Samis mamma, eller vem det nu var, nån gammal moster kanske, haha! Nåja, att hon hade sagt åt dig att hon har kommit på varför hon gillar min blogg, att det är ju pga att jag är så lik dig. Det tyckte jag var superkul att du berättade åt mig, och nu tycker jag att det är superkul att du skrev det här inlägget. Tack, detta lever jag minst lika länge på som när du berättade om tanten som gilla min blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.