Tack för bilderna.

Har förresten glömt att tacka så mycket för de två kamerorna vi fick köpa av er. För 40 euro fick vi två superbra leksaker. Tack för att ni alltid ställer upp när jag frågar! Till på köpet är det ju ganska roligt att jag numera finns med i barnens barndom (också på bild, menar jag). Även om man inte alla gånger hunnit byta om från pyjamas. God morgon!

 

10

13

10 reaktioner på ”Tack för bilderna.

  1. Argh! Nu harmar det mig lite att vi inte har några äldre kameror att sätta i händerna på barnen. 3-åringen fotar gärna med våra telefoner, och det är ju heller inga problem så länge han nu inte slänger dem i golvet… men en treåring har ganska små händer! Men billiga kameror måste ju ändå vara lätta att få tag i. 🙂

  2. Argh! Nu harmar det mig lite att vi inte har några äldre kameror att sätta i händerna på barnen. 3-åringen fotar gärna med våra telefoner, och det är ju heller inga problem så länge han nu inte slänger dem i golvet… men en treåring har ganska små händer! Men billiga kameror måste ju ändå vara lätta att få tag i. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.