Galan – mina gissningar.

Meeeeen, era latmaskar. Jag hade förväntat mig minst 20 kommentarer fyllda av gissningar inför bloggalan när jag kom hem från simhallen nu ikväll – OCH INTE ENS EN ENDA AV ER HADE GISSAT. Ingen hade bemödat sig med en gissning. Uselt. Jag tänkte först straffa er med inte publicera min lista.

Men så är jag ju faktiskt gjord av godhet, hallonbåtar och blomsterängar. Därför kommer här mina gissningar (nödvändigtvis kanske inte dem jag helst skulle se som vinnare, men de jag tror kammar hem storpokalerna).

 

Årets mode-/skönhetsblogg:
Michelle Kjellman eller Jannike Snellman-Sundström

Årets tränings-/hälsoblogg:
Lina Björkskog eller Sara Back

Årets familjeblogg:
Carola Ekman

Årets personliga blogg:
Tidstjuven

Årets kreativa blogg:
Någon videobloggare (just nu tomt i hjärnan).

Årets foto-/videoblogg:
Anna Snickars

Årets blogg:
Carola Ekman

Årets inspiratör:
Nadia Boussir, Malin Båtmästar eller Ila Nordman

Årets författare:
Malin Klingenberg

Årets artist:
KAJ

Årets företagare:
Polkuped.fi

Årets mediepersonlighet:
Catariina Salo eller Christoffer Strandberg

 

Så – bakläxa till er!

 

Kategorier jag tycker saknas i denna lista: Årets inredningsblogg, Årets samhällsblogg, Årets kolumnist, Årets instagrammare, Årets bästa blogginlägg, Årets roligaste blogg och Årets viktigaste blogg. Men hej, de priserna kan jag dela ut här i min blogg. Vi säger till helgen, va?

 

34 reaktioner till “Galan – mina gissningar.”

  1. "En person som synts och hörts i finlandssvenska medier. Personen kan vara exempelvis bloggare, journalist, radiopersonlighet eller programledare." Kan ju vara i princip vem som helst!

 1. Tycker dina kategorier var superbra! Hade nog förväntat mig årets inredningsblogg, och det där med enskilda inlägg kunde vara kul.

  För övrigt vet jag inte om Anders Eklund passar in i nån kategori, men jag skulle personligen vilja ge honom ngt pris. Bättre journalist har sällan skådats.

 2. Jag skrev en halv kommentar, men fastnade på att jag inte visste om samma person kunde vinna flera kategorier. Carola passade ju in på så många ställen. Dessutom fanns det ju inte någon kategori för Anna-Lena,så jag hoppas att hon får pris i din personliga utdelning 🙂 KAJ är väl ganska självskrivna och så tror jag också hårt på polkuped. Till och med Underbara Claras familj hänger ju i deras ringar så snart ska nog Blondinbellas barn åka runt på pukyn också! Men jo, lite fattiga kategorier men ändå, kul med gala!

 3. Tror ganska långt som dig faktiskt. Vissa kategorier känns ändå lite krångliga tycker jag… Och så håller jag med om att det fattas några kategorier! Men men, blir spännande att se ändå!

 4. Sorry! Jag har inte kommit in i spekulationsmode än.
  Kul med galan, men saknar några kategorier.
  Årets bubblare och årets viktigaste inlägg bland annat.

 5. Och nu såg jag att du skrivit om de kategorier du saknar. Bra! Håller med. Inredningsblogg, rolig blogg och samhällsblogg saknas verkligen.

 6. Jag saknade också några kategorier.. årets inredningsblogg och trädgårdsblogg bl.a. Vissa har jag svårt att få in på rätta kategorier, eller så vill jag ha dem i samma kategori… vissa kategorier har jag ingen koll på… 😉
  Kanske du kör en egen programpunkt?? 😉

  1. "En person som synts och hörts i finlandssvenska medier. Personen kan vara exempelvis bloggare, journalist, radiopersonlighet eller programledare." Kan ju vara i princip vem som helst!

 7. Tycker dina kategorier var superbra! Hade nog förväntat mig årets inredningsblogg, och det där med enskilda inlägg kunde vara kul.

  För övrigt vet jag inte om Anders Eklund passar in i nån kategori, men jag skulle personligen vilja ge honom ngt pris. Bättre journalist har sällan skådats.

 8. Jag skrev en halv kommentar, men fastnade på att jag inte visste om samma person kunde vinna flera kategorier. Carola passade ju in på så många ställen. Dessutom fanns det ju inte någon kategori för Anna-Lena,så jag hoppas att hon får pris i din personliga utdelning 🙂 KAJ är väl ganska självskrivna och så tror jag också hårt på polkuped. Till och med Underbara Claras familj hänger ju i deras ringar så snart ska nog Blondinbellas barn åka runt på pukyn också! Men jo, lite fattiga kategorier men ändå, kul med gala!

 9. Tror ganska långt som dig faktiskt. Vissa kategorier känns ändå lite krångliga tycker jag… Och så håller jag med om att det fattas några kategorier! Men men, blir spännande att se ändå!

 10. Sorry! Jag har inte kommit in i spekulationsmode än.
  Kul med galan, men saknar några kategorier.
  Årets bubblare och årets viktigaste inlägg bland annat.

 11. Och nu såg jag att du skrivit om de kategorier du saknar. Bra! Håller med. Inredningsblogg, rolig blogg och samhällsblogg saknas verkligen.

 12. Jag saknade också några kategorier.. årets inredningsblogg och trädgårdsblogg bl.a. Vissa har jag svårt att få in på rätta kategorier, eller så vill jag ha dem i samma kategori… vissa kategorier har jag ingen koll på… 😉
  Kanske du kör en egen programpunkt?? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.