Vblfie nr. 9

1111


God morgon
, i dag var en fantastisk måndag att vakna till. Även om jag inte har höstlov har jag smittats av höstlovskänslan. Har liksom en avslappnad skön lomafeeling i mitt bröst. Den här veckan får gå i ett softare tempo.

I övrigt är det ingen vanlig måndag heller. Om en timme ska jag ha mitt första utvecklingssamtal här på HSS Media. Nu när jag tänker på det blir jag riktigt nervös (so much for the avslappnad lomafeeling). Annat då? Hittade ett snabbkaffe från Malins imorse, gömd bakom ett stort mjölpaket, och herregud så gott det var. Köp det. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.