Vblfie nr.12

wwww

 

I dag har jag min Batman-skjorta på (eller det är vad jag försöker inbilla mig, egentligen är jag ett kraftlöst fladdermöss). Sömnig morgon i dag. Det här fladdermösset var ut och nattflög inatt. Var på en tidsresa till Academill och träffade gamla studiekompisar från medietiden (obs. ej medeltiden). Måste kanske blogga mer om det ikväll. Vad det egentligen väckte för tankar att vara tillbaka på G5. Även om det inte är så länge sedan, så har det hänt så himla mycket. Stay tuned. Måste bara jobba lite först.

Ps. Kollegas dotter såg mina brillor och sa ”Mamma, jag visste inte ens att det FANNS så stora glasögon!”

4 reaktioner till “Vblfie nr.12”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.