Vblfie nr.13

Bild2015 10 16kl.10.04

 

Världens sämsta dag i dag. Alla som kommer i min omedelbara närvaro svävar i livsfara. Redan när jag vaknade kände jag på mig att jag under dagens lopp förmodligen kommer göra något jag ångrar. Det liksom kliar i hela kroppen av irritation. Dessutom kliade det i näsan när jag skulle fota mig. Orkade inte ens ta en ny. Skit, skit, skitdag.

I dag vill jag bara gå hem, lägga mig i soffan, ta fram popcornsskålen och följa debatten som startade i Amandas blogg, som fortsatte i Charlottes och gick vidare till Peppes och som Nicke sedan bad om ursäkt för. Det verkligen kokar i bloggvärlden these days. Missa för Guds skull inte Linneas när du ändå är igång.

8 reaktioner till “Vblfie nr.13”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.