Snabbis om livet.

Upprepade gånger har jag lovat mig själv att bli bättre på fulbloggande, att skoningslöst räkna upp vad jag gör och återge vad som är på gång i mitt liv. Här kommer fulblogg deluxe (fick ta hjälp av insta för att minnas). 

 

44


Höstkoman är här!
 Tycker det är så vansinnigt mysigt ute nu, men aj aj aj så det börjar bli mörkt om kvällarna. Redan före 19 är det kolsvart. Man får verkligen se till att hålla träningsrutinen levande nu. Annars blir det lätt dåligt tupplursmönster i soffan efter jobbet. Men jag kämpar ivrigt på. Snittar på tre löp-pass i veckan. Mycket stolt över det!

 

22

 

Den mest påtagliga förändringen i mitt liv just nu är vårt kontor. Det har kanske inte varit det lättaste att sitta där mitt i kaoset och jobba. Det är slipmaskiner och borrmaskiner och gubbar som svär, men det blir så himla bra. Anna-Lena bloggar flitigt om förändringen just nu. Det har varit så äckligt, så äckligt, så äckligt, men jag ser ljuset i tunneln. Utsikten är bättre och den nya svarta väggen är smashing. Kan inte vänta till det blir klart!

 

33

 

Cirkusartisten Milken fick en ny vinteroverall av min mamma och pappa till födelsedagspresent. Så fin! Det är på riktigt inte klokt hur bra hon har blivit på cirkuskonster. Hennes kroppskontroll och styrka i jumpparingarna är helt sjuk. Hon kan hänga i de mest konstiga positioner så kontrollerat och smidigt att varje gång det ringer på dörrklockan förväntar jag mig Cirkus Finlandia. 

 

55

 

Den andra är inte sämre han heller. Han youtubar tutorials för nya övningar och försöker sedan lära sig. ”Korset” är svårt, men ”Fågelboet” jättelätt. Tur att de inte läser min blogg, för på Milkens kalas lär det komma tillökning i redskapsfamiljen (om ni inte skvallrar kan jag viska ”trapets” riktigt tyst). På bilden till höger ser ni ett fredagsmys som snabbt blev uppätet.

 

33


Den här boken
, Alberta Ensten och uppfinnarkungen, är så PERFEKT för 7-åringar. Ni måste helt enkelt läsa den för era skolbarn. Jag har två favoritförfattare i den här kategorin och det är Malin Klingenberg och de som gör Lasse-Maja-böckerna (nu fick jag black out, minns inte vad de heter). Och så älskar jag ju som känt Tove Appelgren. Älskar också det rosa huset till höger. Det är Wasa Teaters innergård.

 

44

 

Och så lite utfyllnadsbilder som avslut. På ena bilden har vi undertecknad med ett välvårdat hår och på den andra bilden har vi en bildtext som lyder ”ja, tack”.

Rapport slut. För fler dagliga rapporter, följ @linnjung på Instagram.

12 reaktioner till “Snabbis om livet.”

  1. Det är samma här i huset när det kommer till ringarna, jag har nu kommit över det där stadiet då jag förväntar mig att de ska slå ihjäl sig när de vinglar i de där ringarna. Men de är i så flitig användning, varje dag och tusen gånger om dagen. Sjukt bra för kroppen. ( och viskande tyst: Spännande med trapets! ))

  2. Det är samma här i huset när det kommer till ringarna, jag har nu kommit över det där stadiet då jag förväntar mig att de ska slå ihjäl sig när de vinglar i de där ringarna. Men de är i så flitig användning, varje dag och tusen gånger om dagen. Sjukt bra för kroppen. ( och viskande tyst: Spännande med trapets! ))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.