Vblfie nr.19

Bild2015 11 05kl.08.22

 

Hej och smile, smile på er. Jag ler nu aldrig så här snällt egentligen. Det är bara på mina bilder här som jag lismar på detta vis. Finns det egentligen personer som ler stort med stängd mun? Det går ju bara inte. När jag skrattar naturligt så åker hästgaddarna fram på två röda. 

I går skrev Michaela att alla människor är ett medeltal av sina åtta närmaste människor. Att man helt enkelt ska omge sig med bra typer för att bli en trevlig person. Sedan dess har jag analyserat mina åtta närmaste personer och insett att jag måste vara en SÅ SJUKT BRA TYP. Ooookej, nu är det dags att avrunda.

Vi har satt ihop ett supersvårt quiz här på jobbet i dag. Hur väl känner du den finlandssvenska bloggvärlden?. Mycket är jag dålig på, men bloggvetenskap – där ligger jag bra till. Gör quizet och återkom med resultat, ok? Hej!

12 reaktioner till “Vblfie nr.19”

  1. Ah, jag blev "bloggskolkaren" som läser sporadiskt och som tycker att allt var bättre förr. Haha. Och ändå var jag stolt över att i alla fall ha fått ÅTTA rätt. Det är mer (lite mer) än hälften. Det känns som att en ny generation har tagit vid i blogosfären (ett ord som för övrigt ger mig rysningar)(stavas det med ett eller två g:n, förresten?). Och det är ju precis som det ska vara!

  2. Ah, jag blev "bloggskolkaren" som läser sporadiskt och som tycker att allt var bättre förr. Haha. Och ändå var jag stolt över att i alla fall ha fått ÅTTA rätt. Det är mer (lite mer) än hälften. Det känns som att en ny generation har tagit vid i blogosfären (ett ord som för övrigt ger mig rysningar)(stavas det med ett eller två g:n, förresten?). Och det är ju precis som det ska vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.