Pappan och håret.

Tänk att det kan gå en hel helg utan att jag ens hinner öppna min blogg. Men så brukar det faktiskt bli när mamma och pappa är här. Man hinner bara blinka och så är helgen förbi. Om jag inte minns helt fel, så satt jag vid ett matbord mer eller mindre hela tiden. Firade några pappor där också. Bland annat denna snygga:

 

2

 

Min drömman genom alla tider är ju Björn Borg som ung (alltså SE NU), så det tar sig här i Gula huset. Sami är bara ett svettband och en pikétröja ifrån. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.