Vblfie nr.22

bild2

 

I dag kom en klädd i prickigt. Om det är något jag kan rekommendera från djupet av mitt hjärta, så är det Marimekko-tunikor och t-shirts. Jag har haft denna i snart två år och tvättat den säkert hundra gånger. Ändå har det inte ändrat ett skvatt. Finns ingenting som tyder på att den har blivit använd. Mamma köpte två nya i helgen. Blev så sugen på att köpa en till. Kanske en lång.

Nu ska vi iväg på en föreläsning om empatiskt ledarskap. Därför hann ni inte få ett fejs med i dag. En timme till kan ni skicka skärmdumpar. Häj!

4 reaktioner till “Vblfie nr.22”

  1. Jag har samma Marimekkkopaita men tvärtom, vit botten med svarta prickar på ärmarna och vice versa, och jag håller med dig – kvaliteten! Tvättat och använt konstant i ca 1,5 år, med gravidmage (men där runt v.30 börja det eventuellt se ganska lustigt ut!) och det syns ingenstans!!! Underbart!

  2. Håller med dig om Marimekkokvaliteten. Och har samma pajta som du, hehe! Jag har haft flera tunikor som jag har tvättat jättemycket och ser fortfarande ut som nya. Ofta brukar jag byta om till "hemmakläder" som är lite mera nötta eftersom jag inte vill nöta på mina finare kläder här hemma, men mina Marimekkotunikor använder jag också som hemmakläder eftersom jag vet att de ändå håller så bra fastän jag nöter på dem lite extra! Så bra!

  3. Jag har samma Marimekkkopaita men tvärtom, vit botten med svarta prickar på ärmarna och vice versa, och jag håller med dig – kvaliteten! Tvättat och använt konstant i ca 1,5 år, med gravidmage (men där runt v.30 börja det eventuellt se ganska lustigt ut!) och det syns ingenstans!!! Underbart!

  4. Håller med dig om Marimekkokvaliteten. Och har samma pajta som du, hehe! Jag har haft flera tunikor som jag har tvättat jättemycket och ser fortfarande ut som nya. Ofta brukar jag byta om till "hemmakläder" som är lite mera nötta eftersom jag inte vill nöta på mina finare kläder här hemma, men mina Marimekkotunikor använder jag också som hemmakläder eftersom jag vet att de ändå håller så bra fastän jag nöter på dem lite extra! Så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.