Rapport: Helgen som gick

 

Jag överlevde helgen, huh. Slocknade som ett ljus igår efter julfesten. Sov säkert klockan runt, men likväl känner man sig lite upphängd och nedsläppt i dag. Människor är det bästa jag vet, och att umgås med dem är det jag helst gör, men sedan behöver jag gå in i Skalman-skalet och vara tyst i minst tre dagar. Vilka roliga diskussioner jag har fått ta del av de senaste två dagarna! 

Peppe vann ett överraskningspris på Galan (Årets bloggveteran) och i sitt tacktal sa hon någonting i stil med att ”de smartaste, roligaste och mest generösa människor jag känner är bloggare” – och det kan jag med all kraft skriva under. Så mycket bra folk att det inte är klokt.

Själv vann jag Årets mediepersonlighet och det tackar jag så ödmjukt för. Före jag vann var kanske ett av de topp tio roligaste ögonblicken i år. När Nicke Aldén läste upp de nominerades namn kollade han mig så djupt i ögonen att jag trodde jag vann. Så jag steg upp och han ba ”luuugn nu, du vann inte ännu, herregud!”. Så jag fick snällt sätta mig en stund ännu. Och det var ju en himla tur att jag vann, annars hade en kanske upplevt ett litet jävla magont. Skrattade så jag knappt fick luft. Det är så skönt att vara tant och sakna förmågan att vara nolo. 

Hannah och Anne var som vanligt skärpta, hysteriskt roliga och proffsiga (mycket snack om vin, karar och sprit kan sällan slå fel). Jag kan inte bestämma mig för om de eller Ronya var bäst på fest (herregud, så hon är genomcool). Om jag ska räkna upp alla bra typer jag har hängt med den här helgen får jag sitta här ända tills i morgon. Jag får bara konstatera att jag har bra personer i mitt liv. BLESSED!

Och så har jag ju er. Som röstar på mig fast jag helst hade sett Catzo (den bästa Miss Finland-ish jag känner till) och Christoffer (väder-Bosse, love love love) på prispallen. Men det kan jag ju inte direkt bli arg över heller.

Tusen tack för att ni alltid är vid min sida. 

4 reaktioner till “Rapport: Helgen som gick”

  1. Ja oj fy vad jag skrattade när jag såg hur du, Anna-Lena och Anna totalt bröt samman av skratt där på första raden. Det var inte så konstigt att du gick upp, han hade ju så lång paus också efter att han hade sagt ditt namn, det verkade inte komma fler namn efteråt. Men du skötte det verkligen smidigt!

  2. Ja oj fy vad jag skrattade när jag såg hur du, Anna-Lena och Anna totalt bröt samman av skratt där på första raden. Det var inte så konstigt att du gick upp, han hade ju så lång paus också efter att han hade sagt ditt namn, det verkade inte komma fler namn efteråt. Men du skötte det verkligen smidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.