Vblfie nr.26

vblfie3

 

Ibland blir det korta avbrott, ibland blir det långa avbrott. Den här gången blev det ett himla långt avbrott. Man kan nästan se det som en bloggsemester (sån kan man ta ut efter 10 år i branschen). Och vet ni, jag har så mycket att berätta att vi knappast kan ta allt på en gång. Så om vi börjar soft med att önska er alla en riktigt god måndag.

Jestas så kiva att vara tillbaka igen. Igår när jag åkte tåg mellan Helsingfors och Vasa slogs jag plötsligt av en så förfärlig blogglust. Nu ska jag blogga sönder er i december. Har på riktigt TUSEN saker som måste ut! Men eftersom jag är ensam på kontoret den här veckan måste jag göra lite annat här emellan. Men ikväll – då tamefan smäller det.

Tills dess kan ni ju passa på att läsa Sevendays-tidningen. Har ju inte ens hunnit blogga om den ännu. I fredags kom den med posten. Men du som inte bor i Österbotten kan läsa den här. Min största besvikelse någonsin? Att vår parad inte vann Svenskfinlands sexigaste rubrik i Succémorgon.

2 reaktioner till “Vblfie nr.26”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.