Vblfie nr.27

linn

 

Jag var blivit en slarver när det kommer till Vblfies. Måste få tillbaka det i mina dagliga rutiner här på jobbet. I dag bjuder jag bland annat på ett bra halsband. Lite hederlig tantkraft kan man aldrig få för mycket av. För länge sedan, i lågstadiet, hade jag ett liknande med girl power. Kan det vara Spice girls som i tiderna sådde det första fröet för feminismen inom mig? Skulle väl lägga en femma på det.

4 reaktioner till “Vblfie nr.27”

  1. Jag följer ganska många bloggar och ofta har det kommit ganska många olästa inlägg då jag går in och kikar. Oftast hinner jag inte läsa allt utan läser rubrikerna och öppnar bara de inlägg som låter intressanta. Detta gör ju tyvärr att en massa av dina Vblfie-inlägg förblir olästa. Så jag önskar bara att du skulle börja skriva rubriker som beskriver inläggets innehåll igen. För jag gillar din blogg men nu hoppar jag över en massa intressant av bara farten.

  2. Jag följer ganska många bloggar och ofta har det kommit ganska många olästa inlägg då jag går in och kikar. Oftast hinner jag inte läsa allt utan läser rubrikerna och öppnar bara de inlägg som låter intressanta. Detta gör ju tyvärr att en massa av dina Vblfie-inlägg förblir olästa. Så jag önskar bara att du skulle börja skriva rubriker som beskriver inläggets innehåll igen. För jag gillar din blogg men nu hoppar jag över en massa intressant av bara farten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.