Nickby rapporterar.

Att en blogg uppdateras sällan är ingen dålig sak om det betyder att de få inlägg som publiceras håller hög kvalitet. ”Nickby rapporterar” är en blogg som spottar ur sig ett par inlägg i månaden, men varje gång Micaela uppdaterar är det guld. Ta nu de två senaste inläggen som exempel. Vill bara kolla att ni inte har glömt bort den.

Börja med det här och fortsätt med det här. Ja, he va he.

4 reaktioner på ”Nickby rapporterar.

  1. Hej.

    Nu du. Nu får du nog en jättekonstig fråga. Men din gråa färg i vardagsrummet? Är du nöjd med den? Funderar om jag sku våga lägga den som färg på köksluckor + mörkare bänkskiva. Om jag inte minns fel borde den inte skifta i blått el. grönt. Grått är en sådan svår färg. 😦

  2. Hej.

    Nu du. Nu får du nog en jättekonstig fråga. Men din gråa färg i vardagsrummet? Är du nöjd med den? Funderar om jag sku våga lägga den som färg på köksluckor + mörkare bänkskiva. Om jag inte minns fel borde den inte skifta i blått el. grönt. Grått är en sådan svår färg. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.