Snart börjar julen.

Oj vet ni, just nu pågår mina sista spadtag här i gruvan. Kan knappt förstå att jag i dag ska släcka lampan och vara ledig i fyra dagar. Jag tror det var i går kväll som höstmörkret tog mig. Jag var så förskräckligt trött att jag knappt visste hur man packar en resväska. Sedan somnade jag och vaknade mitt i ett brutalt blodbad två timmar senare. Blodet forsade från näsan och yrvaken som jag var visste jag inte åt vilket håll jag sku rikta kranan. Sov lite hackigt efter det. Med dynan full av blod. 

Det är ju intefantastiskt med tanke på att jag har 5,5 h timmar bil framför mig i dag. Sami jobbar i jul, så det är bara jag som ska transportera barn, bil och julklappar i 430 km till Karis. Med det här gruset i ögonen känna det lagom dumt att bege sig ut i julruschen. Men jag tänker mig att det ska vara värt det när jag kommer fram. Får köra sakta. Och hoppas på att barnen, i vanlig ordning, tycker det är mysigt att åka bil.

På Sevendays kommer allt att rulla som vanligt under julen. Hit kan ni komma när det blir trist i julhelgen. Tycker bloggvärlden brukar dö ut totalt för några dagar, men på startsidan har vi bunkrat upp med bra läsning. Och jag själv kommer säkert att blogga på i vanlig ordning. Inte kan jag ändå hålla tassarna borta.

Önska mig lycka till i jultrafiken, så hörs vi i Karis! Ser så fram emot att träffa bästa brudarna:

 

lucia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.