Minecraft-fest.

I dag är det äääääntligen dags för den efterlängtade Minecraft-festen. Matheo har i snart 100 år planerat festen som mer eller mindre går ut på att hans kompis kommer över på en spelkväll. Hon har med sig sin device som de sedermera kopplar ihop med vår ipad och så spelar de i samma värld emedan mammorna dricker vin och pladdrar så taket lyfter. 

För någon vecka sedan gick jag all in på att lära mig Minecraft. Matheo försökte verkligen ha tålamod med mig och jobbade på att låta peppande positiv när jag gjorde mina trevande försök till ett tegelhusbygge. Till sist lyfte han moderligt ipaden ur min famn och sa med ett besvärat leende ”jo, dehäran, inte gick det ju så JÄTTEBRA, men det är JÄTTEBRA du övar”.

Men sini, vin och prata – det kan jag! Creepers, bring em on!

 

12476615 1110323259001612 1284238959 o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.