Sin fars dotter.

Jag har ju – surprise surprise – inte kommit iväg till optikern och glasögonaffären trots att det var cirka en månad sedan mina glasögon gick av. Istället har jag varit blind och jättejättetrött i ögonen efter jobbet. Har kisat (ett s!) med ögonen, haft huvudvärk och haft ett allmänt eländigt synfält.

I dag fick jag nog. 

Riktigt nog.

När jag kom hem från jobbet vaknade min inre MacGuyver till liv. Det här var något som skulle åtgärdas i dag. Jag andades tungt och kände lösningslusten vakna. Min bil startade såklart inte (-27), så det fanns inga andra val än att kavla upp sina kavajärmar och börja rota i leksakslådorna. Där hittade jag ett par Blixten McQueen-brillor i babystorlek från Kap Verde 2012. Ahaa, tänkte jag och lade fingret i vädret som man gör på tv när man får en god idé.

Jag var något gott på spåren.

Sedan gick allt i ultrarapid och jag mumlade högt för mig själv (bland annat ”hohho, nu skulle pappa vara stolt!” – han är nämligen en sådan som mitt i allt kan gå ut i garaget och skruva sönder en barnvagn, ett par rullskrinnskor, en 100 liters tunna, ett fönster, en freesbee, en gammal rullstol, en motorsåg och tre gamla slalomskidor – och vips, har han byggt en ny lådbil med fem släp och sidovagn!). Jag skrivade löst skruvarna från semesterbrillorna och hittade mirakulöst en passande mutterliknande sak i en låda.

Och så plötsligt:

 

24

 

TAAADFUCKINGDAA. Vem behöver nya brillor anyways?

8 reaktioner till “Sin fars dotter.”

  1. "han är nämligen en sådan som mitt i allt kan gå ut i garaget och skruva sönder en barnvagn, ett par rullskrinnskor, en 100 liters tunna, ett fönster, en freesbee, en gammal rullstol, en motorsåg och tre gamla slalomskidor – och vips, har han byggt en ny lådbil med fem släp och sidovagn!"… Hahaha, så klockren beskrivning av pappa! ❤

  2. I nödfall kan man använda brillor med bara en skalm också. Var tvungen att göra så vid ett tillfälle ett par dagar, då jag helt enkelt inte såg att läsa annars.

  3. "han är nämligen en sådan som mitt i allt kan gå ut i garaget och skruva sönder en barnvagn, ett par rullskrinnskor, en 100 liters tunna, ett fönster, en freesbee, en gammal rullstol, en motorsåg och tre gamla slalomskidor – och vips, har han byggt en ny lådbil med fem släp och sidovagn!"… Hahaha, så klockren beskrivning av pappa! ❤

  4. I nödfall kan man använda brillor med bara en skalm också. Var tvungen att göra så vid ett tillfälle ett par dagar, då jag helt enkelt inte såg att läsa annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.