Bra flow, gyllene regler och sånt.

linn

Så här glad blir man om man inser att man gjort besöksrekord och samtidigt hittar en Nokia 1611 på kontoret. Min allra första mobil. HALLÅ?

 

Alltså har ni märkt att det råder ett galet bra flow i bloggvärlden nu? Jag vet inte när jag senast skulle ha fått så här många kommentarer under en hel vecka. Plötsligt känns allt som guldåret 2009 all over! Tack tack tack. Jag hade dessutom besöksrekord för hela min Sevendays-tid förra veckan. Tänka sig vilken start på det goda bloggåret 2016. 

Och det är inte bara jag. Folk skriver så bra inlägg att min hjärna går på högvarv, vill bara kommentera och skriva egna inlägg om samma ämne dagarna i ända. Hinner knappt med! Ja, det var en parentes. 

Jag skulle ju forsla er vidare till Malin Klingenberg. Hon skrev ett så otroligt bra inlägg i går kväll. Finns ingenting som är så brännande bra som hjärta och smärta rakt ner i tangentbordet. När vi en gång var inne på tankar kring utseende igår passar det här alldeles utmärkt: Det alltför utlämnande inlägget. Läs! 

Tänk att folk inte har lärt sig ännu. Det finns ju bara tre gyllene regler att hålla reda på här i livet. Hur kan det vara så svårt att minnas dessa?

1. Fråga aldrig om någon är gravid.
2. Fråga aldrig huruvida någon är sugen på att bli det.
3. Lägg dig före midnatt och var snäll på internet.

6 reaktioner till “Bra flow, gyllene regler och sånt.”

  1. Alltså Linn, right back at ya. Du levererar så jäkla mycket och bra. Kanske 2016 är året då folk vill ha längre sjok igen. Långa blogginlägg och poddar. Börjar skriva långa historier under instagrambilderna och Twitter ökar teckenmängden till 10 000. Kan inte du (eller jag) blogga om den spaningen?

  2. Nu blir det lite stalker-varning här för jag tänker att jag nog skrev typ exakt den här kommentaren häromdagen, men hittar den inte nu. Så jag gör om för säkerhets skull.

    Jag skrev nåt om att jag typ älskar dig och du skriver så fantastiskt bra. Typ så. Eller något om att jag älskar den här bloggen också. Så du är ett grymt bidrag till flow:et!

  3. Alltså Linn, right back at ya. Du levererar så jäkla mycket och bra. Kanske 2016 är året då folk vill ha längre sjok igen. Långa blogginlägg och poddar. Börjar skriva långa historier under instagrambilderna och Twitter ökar teckenmängden till 10 000. Kan inte du (eller jag) blogga om den spaningen?

  4. Nu blir det lite stalker-varning här för jag tänker att jag nog skrev typ exakt den här kommentaren häromdagen, men hittar den inte nu. Så jag gör om för säkerhets skull.

    Jag skrev nåt om att jag typ älskar dig och du skriver så fantastiskt bra. Typ så. Eller något om att jag älskar den här bloggen också. Så du är ett grymt bidrag till flow:et!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.