Bästa (och svettigaste) kvällen på länge.

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Folkhälsan Utbildning
***

Det nya året har verkligen börjat med bra program om helgerna. I fredags efter jobbet var det återigen dags för nya roligheter. Tillsammans med Sevendays bloggare hoppade vi i bilarna och drog ut på en må bra-kväll till Norrvalla i Vörå. Jag har ju tidigare berättat om att jag har blivit en mästare på after work. Den här gången blev det en aw som fick en att sova gott efteråt. Har kanske aldrig varit så tröttfnissig i hela mitt liv. Så otroligt bra afton.

Men vi tar det från början:

 

linn22


Vi hade ingen
traditionell julfest för våra bloggare i år. Jag vet inte om jag tror på det klassiska konceptet julfest längre (ni vet, mat så man svimmar, slibbig glögg och stillasittande samtal i timmarna fem). Vi ville göra något roligare – med mer action. Något som skulle stärka gemenskapen i gruppen.

En dag var Joakim från Folkhälsan här på kontoret och han föreslog världens bästa idé – att vi istället skulle ordna en actionfylld fredagkväll på Norrvalla. Med mental träning, team work-träning, vattengympa, bastu och mat. Vi ba ”jaaa!”. Alla har väl ändå julfester upp över öronen. 

 

 

linn5

 

Så var det då dags i fredags. Innan det var dags för den fysiska drabbningen inledde vi med en timme mental träning. Jag tror att jag – eller ska vi säga alla – skulle må pikulite bättre om de ägnade lika mycket tid åt både mental och fysisk träning. Tankens kraft är så mycket starkare än vi tror (bara för egen del skulle jag vara intresserad av denna kurs). Kände mig mentalt balanserad och stark när vi bytte om till träningskläder efteråt. 

 

linn7

linn16

linn9

linn12

linn1

 

Och fastän jag hade varit hemma från jobbet bara två dagar innan och var så där halvkrasslig i lungorna, så gick det verkligen inte att hejda ivern inom mig. Jag tror att det var flera år sedan jag tog i så hårt. Nicke hade först en massa team work-övningar för oss. Och så avslutade vi med en massa dårskapsövningar. Var nära att tappa rösten halvvägs för att jag skrek och tjoade så mycket. Så otroligt roligt! 

Och då var vi bara halvvägs.

Jag som ”skulle ta det lite lugnare i dag”.

 

linn13

linn8

linn6

linn10

 

Jag är ju som känt en som tycker om gruppträning och lagsporter och då är det ju så himla svårt att stoppa sig när tillfället erbjuds. Tänkte nästan svimma när vi pustade ut efteråt. ”Oj oj oj, visste inte att du var en sån tävlingsmänniska, Linn”, sa Michaela efteråt. ”Jo nä, jag ska nog ta det lite lugnare på vattenjumppan”, sa jag.

HAHA.

 

linn25

linn26


Där blev det
 precis lika mycket dårskap. Hela kroppen var ett stort sendrag och jag var verkligen maratontrött, men var det någonting som stoppade mig? Näe, tvärtom. Nicke var otroligt skicklig på att motivera oss – vi gav verkligen allt. Sedan kan man ju tycka att det var genomdumt att träna med lite förkylning i kroppen, men jag lovar, det var bara så roligt att det inte gick att stoppa. Så bra fiilis med alla våra superschyssta bloggare runt omkring sig. 

 

linn11

linn29

linn32

 

Vid matbordet var diskussionerna inte lika vilda som de brukar (tror alla var gaaaanska möra i kropp och själ efter fem timmars hålligång). Däremot var ju hungern brutal. Åh jestas så det var gött att avsluta kvällen på Elsas kök! Precis som det ska vara. 

Jag vet att jag har sagt det här tusen gånger, men jag tycker att Folkhälsan Utbildning är så skickliga på att se vad som ligger i tiden. Tycker mig också ana att allt fler företag i Österbotten har börjat inse vikten av att ordna så kallade tyky-dagar. Vem som helst kan alltså ordna liknande må bra-kvällar tillsammans med Joakim, Nicke och gänget på Norrvalla. För hohho så kul vi hade! 

Tur att jag snart ska åka på ett lite liknande event! 

Snart, den 30 januari, är det ju dags för det årliga fitnesseventet på samma plats. Kolla här! Programmet är ju helt huisit. Hela det hittar du här. Mest ser jag ju fram emot Lovisa ”Lofsan” Sandströms träning och föreläsning (kuriosa: jag och Lofsan var på en gemensam Bugaboo-resa i Amsterdam 2011). Visst är ni på väg? I fjol var det flera hundra hurtiga typer på plats. Visst syns vi där?

 

Här ska du läsa mer.

 

8 reaktioner till “Bästa (och svettigaste) kvällen på länge.”

  1. Så otrolig kul kväll! Och tänkte på samma, alla koncentrerade sig säkert mera på att äta än att prata vilt under middagen haha. Tack för att ni ordnade så bra 🙂 !

  2. Så otrolig kul kväll! Och tänkte på samma, alla koncentrerade sig säkert mera på att äta än att prata vilt under middagen haha. Tack för att ni ordnade så bra 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.