3 bästa godmorgon-låtarna

I morse var jag så förfärligt livlös, trött och glåmig när min tomma blick stirrade tillbaka på mig i badrumsspegeln. Mina första fem vakna minuter går alltid ut på att försöka klura ut hur jag skulle kunna lura Anna-Lena och Kaj, så att jag skulle få sova lite längre, men jag kommer aldrig på något trovärdigt, så jag måste alltid stiga upp och gå till jobbet. I dag kändes det verkligen hopplöst. 

Men så fick jag ändå fram mina bästa hörlurar ur nattygsbordslådan och skruvade upp volymen för allt vad öronen höll för. Finns ju ändå några låtar som sällan sviker. Och fatta, det hjälpte! För här är jag nu. På jobbet! I tid! Och glad! Här kommer nu listan över de..

 

3 bästa wake up-låtarna i januari 2016

 


Sigala – Sweet Lovin’.
Den här är en otvivelaktig vinnare när det kommer till låtar som ger bra energi från start. Inom loppet av en minut gungar det i mina knän och jag sjunger i en hårborste. 

 


LCMDF – Rookie. 
En så bra låt om man är trött på gubbar och gnälliga människor överlag. Dessutom har jag alltid hyst stor respekt för Emma och Mia. De verkar vara bland de klokaste musikerna som existerar i vårt land just nu.

 


THE SOURCE FT CANDI STATON – You’ve Got the Love.
Den här hänger med från när jag fortfarande bodde hemma. Den funkar bäst när man besitter känslan ”lyckligt vemodig”. Den riktiga Sex and the city-nörden minns förstås i vilket avsnitt låten förekom i. Har så många goda minnen till denna låt. 

2 reaktioner till “3 bästa godmorgon-låtarna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.