Hur står det till med kärleken?

3333


Visste 
ni att finlandssvenskar löper 40 % mindre risk för skilsmässa än resten av finländarna? Tydligen går det rätt bra för parförhållandet och relationerna runt omkring i Svenskfinland. Och just det håller vi på och gräver i här på jobbet just nu. En kärleksundersökning om österbottningarnas kärleksliv (eller jag har ingenting med saken att göra, förutom att jag ivrigt sitter och väntar på att resultaten ska komma!). Fatta hur spännade!

Om jag inte minns riktigt fel så publiceras resultaten i en stor juttu på Alla hjärtans dag. Enkäten finns tillgänglig fram till den 30 januari. Du fyller såklart i den anonymt. Snälla, snälla fyll i.

 

Är vi lyckliga och nöjda i våra förhållanden? Vad värdesätter vi mest i vårt förhållande? Det här ska Vasa­bladet och Österbottens Tidning reda ut i enkätundersökning. Vi är också nyfikna på hur det står till med sam­livet och om du är nöjd med ditt sexliv. Hur ser kärlekslivet ut i Österbotten?

 

Här kommer du till undersökningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.