Ikväll gäller det för Krista!

27

 

Iiiiik, så nervöst det är nu. Ikväll är det dags för Krista Siegfrids i Melodifestivalen. Vädjar nu till alla mina Sverige-svenska vänner och ovänner att ta tillfälle i akt att ge er röst till en som verkligen förtjänar den. Bra kvinna, bra show, bra låt. Ni som har rösträtt där på andra sidan viken – kan ni please ge en röst för min del? Kan inte rösta härifrån hur mycket jag än vill.

Jag tycker det är dags för nya mellostjärnor (jag menar, det ÄR inte Tommy Nilssons tur i år!). Låt det här bli Kristas kväll! Låt det här bli Svenskfinlands stoltaste kväll! Vi hejar på dig härifrån soffan. GO GIRL!

Sms:a 05 till 722 11

4 reaktioner till “Ikväll gäller det för Krista!”

  1. Woooh! Jag minns ännu den där kvällen på ollis, första gången jag såg krista uppträda. jesus va hon ÄGDE (den visserligen väldigt lilla) scenen! Shit vilken närvaro! Vilken power! Hur cool är hon? Satt där och kunde int prata me kompisarna så länge hon uppträdde för jag blev på riktigt starstruck av denna för mig okända kvinna, som på den tiden inte uppträdde på många andra ställen än just den lilla krogen i Vasa (vad jag vet iaf, det va många år sen…) Är så glad så glad att det går så bra för henne, det är hon verkligen mer än värd!! Hon är verkligen rätt kvinna på rätt plats.

  2. Men…det var ju ingen bra låt…och hennes skrikryck under intervjuen.
    En stor stjärna i stota svenskFinland

  3. Woooh! Jag minns ännu den där kvällen på ollis, första gången jag såg krista uppträda. jesus va hon ÄGDE (den visserligen väldigt lilla) scenen! Shit vilken närvaro! Vilken power! Hur cool är hon? Satt där och kunde int prata me kompisarna så länge hon uppträdde för jag blev på riktigt starstruck av denna för mig okända kvinna, som på den tiden inte uppträdde på många andra ställen än just den lilla krogen i Vasa (vad jag vet iaf, det va många år sen…) Är så glad så glad att det går så bra för henne, det är hon verkligen mer än värd!! Hon är verkligen rätt kvinna på rätt plats.

  4. Men…det var ju ingen bra låt…och hennes skrikryck under intervjuen.
    En stor stjärna i stota svenskFinland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.