Tänker inte tänka på det.

Vissa tankar är så eländiga att man inte ens kan ta dem till sig, för man vet att de smärtar för mycket. Det här är ett praktexempel. Jag har inte rört vid känslan en endaste en gång. För jag vet att det kommer att ta så fruktansvärt ont när jag känner efter. 

Syrran och hennes familj flyttar tillbaka till Raseborg. Hon har ju bott här nästan lika länge som jag och jag hade nästan tänkt att det ändå skulle bli hon och jag och Vasa. Men så blev det inte. Jag visste förstås innerst inne att det var en tidsfråga, men nu när det väl händer vill jag inte alls tänka på att det faktiskt händer. 

I dag var vi i Sundom en sista gång. På fredag går flyttlasset. Och det kommer att bli jättejättejättebra för dem. Och vi ses ju varje gång vi är nere. Och om två veckor reser vi i väg på en gemensam resa. Men ändå. Ingenting kommer längre att bli som förr.

 

*insert en bölande storasyster here*

 

38

42

43

41

39

40

 

Och så de här fyra ännu till.

14 reaktioner till “Tänker inte tänka på det.”

  1. Ooh 😦 I know the feeling….Syrran flyttade till Vanda o jag till Sverige för mpnga år sedan :/ Man vill ju liksom va närä varandra….Man blir dock van 🙂 Kram

  2. Det är så himla tråkigt när syskonen flyttar från en. Jag tycker nästan att det vore storasystrarnas rätt att välja en gemensam bostadsort för hela syskonskaran. Som tur är så bor inte mina bröder längre bort än Vasa och socklot 😉

  3. Och min lillasyster ska flytta till en annan världsdel i sommar och jag har inte heller vågat känna efter ordentligt än.

  4. Nej men buhu! Jag fattar att du är ledsen! Min syster bor i Sverige och mina bröder bor i Vasa, jag tycker vi kunde bo i samma stad allihop (dvs de kunde alla flytta till Jakobstad). Tyvärr har de aldrig går med på att jag bestämmer allt.

  5. Neej…! Jag förstår dig Linn, förra året var jag ifrån Julia ett par månader när hon var i Paris, nu i vinter har hon ju varit 3 månader i Tanzania. Och det gör så fruktansvärt ont! Jag har varit så deprimerad och SORGSEN under hela den tid hon har varit borta. Vi är ämnade att vara tillsammans varje dag. Att hon säger att hon ska flytta bort småningom gör mig också gråtfärdig att jag inte ens kan tänka på det.

  6. Ooh 😦 I know the feeling….Syrran flyttade till Vanda o jag till Sverige för mpnga år sedan :/ Man vill ju liksom va närä varandra….Man blir dock van 🙂 Kram

  7. Det är så himla tråkigt när syskonen flyttar från en. Jag tycker nästan att det vore storasystrarnas rätt att välja en gemensam bostadsort för hela syskonskaran. Som tur är så bor inte mina bröder längre bort än Vasa och socklot 😉

  8. Och min lillasyster ska flytta till en annan världsdel i sommar och jag har inte heller vågat känna efter ordentligt än.

  9. Nej men buhu! Jag fattar att du är ledsen! Min syster bor i Sverige och mina bröder bor i Vasa, jag tycker vi kunde bo i samma stad allihop (dvs de kunde alla flytta till Jakobstad). Tyvärr har de aldrig går med på att jag bestämmer allt.

  10. Neej…! Jag förstår dig Linn, förra året var jag ifrån Julia ett par månader när hon var i Paris, nu i vinter har hon ju varit 3 månader i Tanzania. Och det gör så fruktansvärt ont! Jag har varit så deprimerad och SORGSEN under hela den tid hon har varit borta. Vi är ämnade att vara tillsammans varje dag. Att hon säger att hon ska flytta bort småningom gör mig också gråtfärdig att jag inte ens kan tänka på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.