Krokig.

Ni får skylla er själva när ni gillar mina barndialoger så mycket på hjärtknappen här nedanför. Här kommer en matbordssnabbis med fem bast.

 

– Men alltså varför tränar pappa så mycket?

– För att han ska må bra, tror jag.

– Nä, vad du va, han har faktiskt sagt till mig att han tränar för att om man är en så där gammal gubbe som han så måste man träna VARJE dag för att inte bli helt krokig och gammaldags. Han vill liksom vara ung och i skick, har han sagt!

 

Skrattade i minst fyra minuter. Gammaldags? Ung och i skick? Ahahahah. Exakt vad har du ursprungligen sagt, Sami?

6 reaktioner till “Krokig.”

  1. Hahaaa. BARN! Det kan komma precis vad som helst ur deras munnar. Man ska verkligen tänka på vad man säger inför dem, för man kan ibland höra det som ett eko snabbare än man tror! Det händer ju faktiskt att de inte alltid säger det på de lämpligaste tillfällen/platser heller. 🙂
    /Kitty

  2. Hahaaa. BARN! Det kan komma precis vad som helst ur deras munnar. Man ska verkligen tänka på vad man säger inför dem, för man kan ibland höra det som ett eko snabbare än man tror! Det händer ju faktiskt att de inte alltid säger det på de lämpligaste tillfällen/platser heller. 🙂
    /Kitty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.