Nu åker vi!

11

 

På tal om sjuk i februari – det finns också en stor fördel med att den gångna månaden var så hektisk. Jag har nästan helt lyckas förtränga att vi ska resa bort halva mars och återvända till ett snäppet vårigare Finland och ett nyrenoverat kök. Oftast peppar jag halvt ihjäl mig inför resor, läser på, ligger vaken om nätterna och kollar på amatörmässiga youtube-klipp. Den här gången kom jag aldrig så långt.

I dag har vi kört ner till Karis och i natt klockan 4 kommer taxin. Det känns så overkligt att vi imorgon ska äta lunch barfota. Ber på förhand om ursäkt för alla solnedgångsbilder ni kommer få möta i den här bloggen de kommande 14 dagarna.

En liten tupplur innan klockan ringer, häj!

4 reaktioner till “Nu åker vi!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.