Ett livstecken.

1

 

Sju euro i timmen. Så mycket kostar internätet här på hotellet vi bor på. Vet inte när jag senast har varit ouppkopplad över två dygn. Och det är ju inte så att jag direkt har saknat det. Det är så skönt att kliva ur internetbubblan och bara tänka på sig själv och sin familj för omväxlingsskull, inte ta in alla andras glädje och sorg samtidigt.

Vi har det jättebra. Ganska kallt och blåsigt, men däremot mycket sömn, goda samtal, hysteriska skratt och många kilometrar. Vi har hyrt en bil för två veckor och ämnar åka runt hela ön innan dess. Har också simmat, bränt mig och nyss sprungit en långlenkki med Sami. Allt är så skönt, så avslappnat och precis som det ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.