Semestermode.

a1

 

a4

 

a3

 

a8

 

a7

 

a2 

Vissa går ju in i semestermode (nu pratar vi känsla – inte kläder) direkt flygplanet nuddar mark. Sami är en sådan. Han höjer humöret med 30 plusgrader direkt, motionerar glatt och liksom går i gång på ett helt annat sätt än vanligt.

Själv måste jag sova några dagar innan jag kan vara mitt riktigt riktiga jag. Nu har vi sovit här fyra nätter och nu börjar jag så småningom vakna till liv. Gissningsvis har jag sovit klockan runt varje natt. Igår somnade jag med barnen, vaknade i deras säng i bikini i morse (ja, fräsch var kanske inte direkt det man kände sig, däremot var jag mycket utvilad). Så småningom har jag sovit av mig all trötthet som fanns någonstans där långt inne.

På tal om att leva upp – det är något med resor som gör att barnen alltid lär sig något nytt. Igår simmade Matheo 20 meter (har aldrig hänt förr) och på kvällen tjatade han till sig en joggingrunda (!). Sami sprang med honom 2 kilometer (har aldrig hänt förr) innan läggdags. Sedan badade barnen badkar och jag läste en Bamse-tidning – ja, hur det slutade vet ni redan.

I dag måste jag hålla mig i skuggan. Gårdagen var stekhet. Efter sol och bad satt vi ute på terassen långt in på kvällen. Vi hämtade take away (you have a veeeery veeery big family, sa gumman bakom disken när mamma hämtade mat åt alla) och satt ute i kvällssolen. Och i dag ser jag ut ungefär därefter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.