Grilla och grilla.

24

 

Igår kom solen, äntligen! Och jag tog den till mig på ett sätt som på inga sätt kan klassas som hälsosamt. Jag var så svältfödd på värme och sol att jag grillade mig så där som man kan se grisar på marknader bli grillade. Och som jag njöt.

Min hals är så svullen att jag knappt kan svälja och jag hostar så det skräller om nätterna, men det är glömt nu. Mitt humör står helt i relation till mängden sol per dag. Så länge jag har varmt är allt bra. Såg en dunjacka häromdagen som långsamt drogs till. Det var inte så att den var snygg eller så, utan föreställde mig hur den skulle värma mig om kvällen. Men så slog det mig att jag inte köper kläder under 2016. Det var första gången sedan start jag reflekterade över nya kläder.

Häromkvällen fräste vi iväg till huvudstaden Puerto del Rosario för att fördriva lite tid i ett massivt shoppingscentrum. Jag gick omkring och beundrade och kände och tänkte. Köpte bara lite Benetton-kläder åt barnen (lite av en tradition när man befinner sig på valfri kanarieö). Benettons velourhoodies och byxor är de överlägset bästa. Håller i flera år och sitter som ett smäck. Visst skulle det ha varit trevligt att pigga upp mig själv med ett nytt klädesplagg när humöret var lite lågt. Men så jobbar vi inte längre.

Vet ni förresten vad jag har lärt mig den här semestern? Om det råkar sig så väl att man har en stor terrass till sitt förfogande. Man ska köpa en billig pallogrilli. Och så ska man grilla alla de där fantastiska korvarna man hittar i affären. I dag hörde jag ryktas om ribs till lunch.

Yum.

 

 

2 reaktioner till “Grilla och grilla.”

  1. Älskar att läsa rese-uppdateringar! Blir så sugen på att beställa en sista minuten 🙂 Låter så härligt!

  2. Älskar att läsa rese-uppdateringar! Blir så sugen på att beställa en sista minuten 🙂 Låter så härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.